x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Shopping - Azi se deschide Bricostore Orhideea

Shopping - Azi se deschide Bricostore Orhideea

03 Noi 2004   •   00:00

ECONOMIC
Al treilea magazin Bricostore isi deschide azi portile in fata complexului Orhideea. Pentru prima data, bucurestenii pot sa gaseasca sub acelasi acoperis orice produs pentru casa, datorita colaborarii cu Media Galaxy. Bucurestenii pot sa-si faca de astazi cumparaturile pentru casa si gradina intr-un nou magazin Bricostore, amplasat vizavi de complexul Orhideea.
Click pentru a mari imaginea
SURPRIZA. La intrarea in complex, clientii sunt intampinati de raionul cu flori, amplasat langa cafenea
"Bricostore Orhideea aduce un concept nou, acela de a pune sub acelasi acoperis toate produsele pentru casa, inclusiv electrocasnice, electronice si IT", a declarat Isabela Pleska, directorul Bricostore Romania. Ea a adaugat ca pe o suprafata de 15.000 mp, din care 10.000 mp Bricostore si 5.000 mp Media Galaxy, clientii vor putea gasi tot ce le este necesar pentru locuinta.

BRICOSTORE. Magazinul este dedicat celor care sunt pasionati de amenajarea locuintei. Aici se gasesc peste 400.000 de tipuri de produse, de la materiale de constructii la obiecte sanitare, feronerie, decoratiuni interioare etc. Cum intri in magazin, exista o sera cu plante pentru apartament si mobilier pentru gradina, care incanta privirile prin varietatea sortimentelor. In plus, din magazin se pot inchiria scule si unelte, inrama tablouri, mixa vopsele, decupa placi din lemn sau sticla. Constructia magazinului reprezinta o investitie de 10 milioane de euro, iar conducerea Bricostore anunta deschiderea in 2005 a doua noi magazine, la Brasov, respectiv la Ploiesti.

MEDIA GALAXY. Este cel mai mare Media Galaxy din tara si va fi deschis publicului din 20 noiembrie, a declarat Dan Ostache, presedintele grupului Altex. Aici se afla cea mai bogata oferta de produse electrocasnice, electronice, IT, telefonie si multimedia din tara. Aici, clientii pot beneficia de servicii de ansamblare a componentelor PC, un internet caf... si servicii de inchiriere video, precum si de credite luate numai pe baza buletinului de identitate. (Daniela Ivan)

×
Subiecte în articol: economic bricostore