x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie SIAB 2005, la start

SIAB 2005, la start

de Florina Zainescu    |    01 Oct 2005   •   00:00
SIAB 2005, la start

Lux, multi cai-putere, masini "ultimul racnet" dar si de epoca, o pista de incercare pentru vizitatori, un raliu si o tombola cu premii - acesta este oferta Salonului International de Automobile Bucuresti 2005.

Lux, multi cai-putere, masini "ultimul racnet" dar si de epoca, o pista de incercare pentru vizitatori, un raliu si o tombola cu premii - acesta este oferta Salonului International de Automobile Bucuresti 2005.

Vineri, 7 octombrie, la Romaero Baneasa isi va deschide portile Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB). Ajuns la cea de-a cincea editie internationala, SIAB 2005 se anunta a fi un eveniment de exceptie: o suprafata expozitionala mai mare cu 20% si un nou hangar, un spatiul exterior destinat vehiculelor utilitare mult mai generos si cu 40% mai multi expozanti decat in 2003.

In plus, numarul participantilor din strainatate a crescut la 10, anuntandu-si prezenta reprezentanti din Franta, Italia sau Polonia.

DE TOP. Premierele SIAB 2005 vor fi in special in segmentul premium si de lux. Organizatorii ne "ameninta" cu prezenta in premiera nationala a masinutelor Aston Martin, Hummer, Lexus, Infiniti si Rolls Royce. Si Porsche Romania vine cu noutati: Audi Q7, VW Beetle Cabrio, Seat Leon, Skoda Octavia RS sau Porsche Cayman. De asemnea, Citroen a anuntat ca va expune pentru prima oara in Romania gama sa completa de berline "C", de la modelul C1 si pana la C6. Dacia va fi si ea prezenta cu noul Logan 1,5 dCi Diesel, proaspat lansat la Frankfurt.

Din pacate, nici in acest an marcile Tiriac Auto nu vor fi prezente la SIAB, motivul declarat fiind problemele legate de spatiul de expunere. La categoria piese si accesorii si-au anuntat participarea peste 100 de firme, cu peste 450 de marci.

PREMII. Pe fanii cailor putere ii asteapta si alte surprize: o pista de incercare cu o lungime de 1,2 km pe care vor putea testa unele dintre masinile expuse la salon, expozitia masinilor de epoca si raliul Bucurestilor. 10.000 litri de combustibil si cea mai vanduta masina din Romania sunt premiile puse la bataie la tombola SIAB 2005.

CA LA PARIS
SIAB 2005 este organizat de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), in parteneriat cu firma franceza Auto Moto Cycle (AMC) Promotions, care se ocupa si de organizarea salonului auto de la Paris. Daca in 2003, SIAB a avut 100.000 de vizitatori, anul acesta organizatorii spera ca 250.000 de persone sa vina la Romaero.

Salonul se desfasoara in perioada 7-16 octombrie, poate fi vizitat zilnic intre orele 10-20. Biletele de intrare costa 10 lei noi, copiii sub 10 ani au acces gratuit iar tichetele de parcare costa 10 lei noi si sunt valabile toata ziua.
×
Subiecte în articol: economic siab