x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Simpozion - Inovatie in turismul alpin

Simpozion - Inovatie in turismul alpin

de Iohanna Onaca Purdea    |    20 Ian 2006   •   00:00

Oameni de afaceri si experti din diferite ramuri ale turismului se vor intalni la sfarsitul acestei luni in Elvetia pentru a discuta probleme legate de inovatie si managementul retelelor in turism.

ORGANIZARE. Ce-a de opta editie a Simpozionului International de Turism, care va avea loc in localitatea elvetiana Zermatt, in perioada 26-28 ianuarie, va reuni manageri de hoteluri, directori ai unor institutii si asociatii care au ca obiect dezvoltarea in diverse domenii turistice si specialisti din Franta, Austria, SUA, Canada, Italia, Marea Britanie, Romania, Belgia. La eveniment participa si secretarul general al Organizatiei Mondiale a Turismului, Francesco Frangialli. In cadrul simpozionului vor fi prezentate si rezultatele studiului "Inovatie in turismul alpin".

TEME. In cadrul manifestarii se vor dezbate subiecte precum posibilitatile de schimbare in zonele alpine, in ciuda migratiei capitalului si a personalului calificat, imbunatatirile care se pot aduce turismului prin transporturi, noutati pentru domeniile schiabile. Alte teme: "Revolutie turistica in Alpi?", "Arcul alpin: perspective 2020", "Corelarea dintre dezvoltarea economica si turismul durabil". Romania va fi reprezentata la aceasta manifestare de Simona Constantinescu, directorul general al ANA Hotels, si de Cris Micut, directorul general al Institutului IRECSON. Principalele obiective ale Simpozionului International de Turism sunt cresterea competitivitatii in industria turismului si contributia la dezvoltarea regiunii alpine.

×
Subiecte în articol: economic