x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Stirile zilei

Stirile zilei

30 Sep 2005   •   00:00

Sibiu - Universitatea "Lucian Blaga" - inscrieri Invatamant la Distanta

Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu organizeaza pana la data 30 septembrie sesiunea de admitere pentru studiile de licenta la forma de Invatamant la Distanta (I.D.). Oferta educationala acopera aproape 20 de domenii de licenta pentru absolventii de colegiu si cei cu diploma de Bacalaureat.

Inscrierile pentru forma I.D. se fac la secretariatele facultatilor ULBS din Sibiu si in centrele tutoriale din Targu Secuiesc, Bacau, Hunedoara, Medias, Miercurea Ciuc, Targu Mures si Targoviste. Pentru detalii accesati http//:www.ulbsibiu.ro.

Telecomunicatii - Pachete de optiuni la RomTelecom

Incepand cu 3 octombrie, clientii RomTelecom vor avea la dispozitie mai multe optiuni pentru serviciile de voce, oferind reduceri de tarife pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, pentru linia telefonica. Pentru clientii persoane fizice, operatorul va oferi doua tipuri de reduceri: pentru apeluri catre retele mobile si pentru apeluri internationale, fara zona 6 - comunicatii prin satelit. Referitor la persoanele juridice acestea vor dispune de mai multe abonamente: Biz Talk, Biz International sau Biz International.

×
Subiecte în articol: economic