x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Stirile zilei

Stirile zilei

09 Mai 2005   •   00:00


  • 10 mai 2005
  • Recuperari - Licitatii de 185.000 de dolari

    In numai trei zile, saptamana trecuta, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a incasat din vanzarea de active la licitatie 185.000 de dolari. In aceeasi perioada, incasarile totale din activitatea de executare silita depasesc 12 miliarde de lei. Activele vandute proveneau de la urmatorii debitori: SC Autora SA, SC Prodivcom SRL, SC Mirela Tapla SRL, SC Scioprod SRL si SC Dimitriari COM SRL. (Elena Stan)

    Targ - Maine se deschide Construct Expo

    Romexpo gazduieste in perioada 11-15 mai manifestarea internationala specializata Construct Expo. La expozitie participa 850 de firme romanesti si 300 straine, provenind din 22 de tari. Intrarea se face pe baza invitatiei sau a biletului de intrare, care costa 70.000 de lei. (Elena Stan)

    Privatizare - Cinci investitori la Electroputere

    AVAS a primit cinci oferte pentru Electroputere Craiova. Doritorii sunt: Asociatia Salariatilor Electroputere, consortiul DAB Ltd. si Electromec SA din Grecia, consortiul Serviciile Comerciale Romane, Telemenia Ltd. Israel si Koncar Electroindustr - Croatia, Horvath Holding Investment Co. Inc. - Ungaria si Siemens SRL Romania.

    ×
    Subiecte în articol: economic