x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Stirile zilei

Stirile zilei

04 Apr 2005   •   00:00


  • 5 aprilie 2005
  • Formulare - Impozit la plic

    Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput, la 25 martie, sa transmita contribuabililor, prin posta, plicurile cu documentele necesare transmiterii declaratiilor de impozit pe veniturile obtinute in anul 2004, se arata intr-un comunicat al ANAF. Documentele includ, pe langa formularele de declaratii de venit global si declaratii speciale, un ghid de completare, precum si plicul destinat trimiterii de catre contribuabilii persoane fizice a declaratiilor la autoritatile fiscale. Termenul final de depunere a declaratiilor de venit este 15 mai.

    Schimbare - Banca Romaneasca, director nou

    Banca Romaneasca are un nou director general. Andreas Maragkoudakis a fost numit in functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie si director general al Bancii Romanesti, membra a National Bank of Greece, inlocuindu-l astfel pe Petru Rares. Acesta a fost numit in functia de Senior Country Advisor pentru Grupul NBG in Romania si membru al Consiliului de Administratie al Bancii Romanesti. Andreas Maragkoudakis are o experienta de 30 de ani in sectorul bancar si a detinut diferite functii de conducere in cadrul mai multor banci.

    Valuta - Jumatate miliard de euro, la BNR

    Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) au crescut, in luna martie, cu 554,6 milioane de euro, pana la 12,56 miliarde de euro, pe seama cumpararilor bancii centrale, veniturilor din administrarea rezervei si a altor elemente, se arata intr-un comunicat al BNR. Intrarile din luna martie au fost de 933,9 milioane de euro, reprezentand cumparari din piata valutara, venituri din administrarea rezervei internationale, modificarea rezervelor minime in valuta constituite de bancile comerciale, cedari de valuta la rezerva statului si altele.

    ×
    Subiecte în articol: economic