x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Sunt gemeni si sunt primii miliardari in bitcoin!

Sunt gemeni si sunt primii miliardari in bitcoin!

04 Dec 2017   •   17:49
Sunt gemeni si sunt primii miliardari in bitcoin!

Moneda virtuala bitcoin traverseaza o perioada de zile mari, afisand record dupa record. Ultimul l-a stabilit in ultima zi din saptamana trecuta, cand, duminica, a atins 11.826,76 dolari, cu peste 500 de dolari fata de valoarea inregistrata anterior, potrivit datelor Markets Insider.

 

O evolutie care vine in contextul in care, zilele trecute, operatorul bursier Nasdaq a dat de inteles ca ar putea urma exemplul rivalului sau CME Group lansand contracte in bitcoin incepand cu anul viitor. Semn ca investitorii iau tot mai in serior acest activ.

De altfel, investitorii par atrasi de promisiunea unor castiguri grase. Potrivit The Telegraph, gemerii Winklevoss, cunoscuti pentru ca l-au atacat in justitie pe Mark Zuckerberg pe motiv ca acesta le-ar fi furat ideea de Facebook, au devenit, acum, primii miliardari in bitcoin.

Fosti participanti la Jocurile Olimpice la proba de caiac-canoe, Cameron si Tyler Winklevoss, au dezvaluit in 2013 ca sunt posesorii a 11 milioane de dolari in bitcoin. Ascensiunea fulminanta a criptomonedei a propulsat aceasta investitie la peste 1 miliard de dolari, afirma Telegraph. Cei doi frati investesc de mult in bitcoin si folosesc, in general, platforma Gemini.

 

×
Subiecte în articol: bitcoin frati winklevoss miliardari