x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Târgul vacanţelor de la Romexpo vine cu reduceri de peste 50%

Târgul vacanţelor de la Romexpo vine cu reduceri de peste 50%

16 Noi 2019   •   10:30
Târgul vacanţelor de la Romexpo vine cu reduceri de peste 50%

Agenţiile de turism şi tour-operatorii prezenţi în aceste zile la Târgul de Turism al României (TTR) de la Romexpo au venit cu oferte pentru toate sezoanele, gusturile dar şi pentru toate buzunarele, discounturile la vacanţe depăşind pe alocuri 50%, mai ales că în acest an se suprapun ofertele Early Booking cu reducerile specifice de Black Friday.

Românii dornici de chilipiruri pot opta şi în acest an pentru vacanţe în insule greceşti cu doar 1 euro cazarea. Alţii au la dispoziţie destinaţii exotice de mii de euro în Mexic, Brazilia sau Thailanda. Cei care ajung la Romexpo în aceste zile pot avea parte de numeroase discounturi, beneficii de plată cu vouchere de vacanţă sau plata în rate lunare cu carduri de credit.

Vacanţe de Crăciun şi Revelion în ţară sau străinătate, sejururi la Marea Neagră pe litoralul românesc sau cel bulgăresc, în Delta Dunării, staţiuni balneo şi spa, zone tradiţionale, oraşele turistice din România, toate pot fi găsite în ofertele celor aproape 230 de expozanţi din 16 ţări.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Târgul vacanțelor