x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Teodorovici anunţă modificări la Codul Fiscal

Teodorovici anunţă modificări la Codul Fiscal

de Daniela Ivan    |    23 Mar 2018   •   14:51
Teodorovici anunţă modificări la Codul Fiscal
Sursa foto: Karina Knapek

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, anunţă o nouă ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codului Fiscal, după  schimbările aduse de revoluţia fiscală şi după modificările la modificările ce vizau domeniul IT şi activităţile independente, dar şi contractele part-time din revoluţia fiscală.

"Este o discuţie la Comisia de Buget Finanţe pe acest act normativ, ca membru al Guvernului pot să vă spun că săptămâna viitoare încercăm să introducem o nouă ordonanţă de urgenţă de modificare a Codului Fiscal cu mai multe aspecte care sunt foarte utile pentru economie, alături de care să aducem şi câteva amendamente", a declarat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Codul Fiscal este cea mai modificată lege. A fost schimbată de peste 20 de ori în doi ani, prin ordonanţe de urgenţă, legi de modificare sau legi de aprobare a ordonanţelor sau ordonanţelor de urgenţă

Ce se schimbă

Ministrul de Finanţe spune că cel mai important amendament va viza posibilitatea firmelor de a alege impozitul, în anumite condiţii. "Sub plafonul de un milion de euro firmele vor putea să opteze dacă doresc impozit pe profit sau pe cifra de afaceri, cu două condiţii cumulative, un capital social de 45.000 de lei şi să aibă minim doi angajaţi", a spus Teodorovici. 

 

×
Subiecte în articol: modificari cod fiscal