x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Top 12 idei de afaceri profitabile la țară

Top 12 idei de afaceri profitabile la țară

02 Mar 2019   •   00:06
Top 12 idei de afaceri profitabile la țară

Dacă te gândești de multă vreme să începi o afacere, noi îți dăm 16 idei de afaceri la țară care au deja succes pentru mulți întreprinzători mici. Tot ce îți trebuie sunt doar câteva sute de metri pătrați de teren la țară și timp pentru a te ocupa de afacere.

Idei de afaceri la țară: #1 creșterea caprelor – vinde laptele în avans
Laptele de capră este renumit pentru că este un antiinflamator natural, stimulează sistemul imunitar, echilibrează tensiunea arterială, reduce riscul de cancer la sân sau de atac cerebral și în plus elimină alergiile și problemele digestive.

Acesta e motivul pentru care creșterea caprelor este una dintre cele mai bune idei de afaceri la țară. Un litru de lapte se vinde cu 3,5 lei angro și profitul pe care îl poți obține este unul frumușel. Rasa Carpatină de capre dă 1,5 litri de lapte pe zi, timp de 8 luni pe an.

Idei de afaceri la țară: #2 creșterea trandafirilor
Un singur kilogram de ulei de trandafir costă 4.000 de euro. Pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați poți cultiva în jur de 1.200 de butași de trandafiri din care poți obține până la 10.000 de borcane de dulceață, 5.000 de sticle de sirop sau 3.000 de sticle de oțet. Estimativ, cam 220.000 de lei pe an.

Nu are sens să îți mai spun că este una dintre cele mai profitabile idei de afaceri la țară.

Idei de afaceri la țară: #3 apicultura

..............

Citește mai departe AICI

×