x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Transferuri rapide in euro

Transferuri rapide in euro

31 Aug 2004   •   00:00

De la 1 septembrie, Western Union va plati si in euro. Clientii pot opta in continuare si pentru platile in lei sau in dolari americani. Comisionul transferului este perceput de la persoana care trimite banii.

Aceasta trebuie sa specifice moneda in care suma va fi platita in tara, la destinatie. In Romania, cei mai multi bani care vin prin transferul rapid al Western Union sunt: Italia, Spania, SUA, Germania si Franta. Suma medie trimisa in tara la o tranzactie este de 300-500 dolari.

In Romania, reteaua Western Union a crescut de la 1.050 de locatii in 2002 la 1.600 in prezent. Acestea se afla in 320 de localitati, inclusiv in satele si comunele de unde au plecat multi romani la munca in strainatate. (Adrian Mihai) ECONOMIC/Stirile zilei - 31 august 2004

CET Arad - Investitorii au disparut fara urma

Autoritatile aradene nu reusesc sa dea de urma reprezentantilor companiei americane Centurymarc LLC, care s-au angajat sa investeasca 200 de milioane de euro in modernizarea CET Arad printr-un contract de asociere semnat in 2002 cu Primaria, transmite Mediafax. Intrucat cei de la Centurymarc LLC nu au respectat nici un termen din contractul pentru demararea investitiilor, Primaria a incercat sa-i contacteze pentru denuntarea contractului, insa corespondenta trimisa la adresele declarate in acte revenea la Arad.

Pregatiri - Credite pentru iarna

Distrigaz Sud si Distrigaz Nord vor contracta credite in valoare totala de maximum 80 milioane dolari pentru achizitionarea din import a unor cantitati de gaze necesare in perioada urmatoare, au declarat agentiei Mediafax surse din Ministerul Economiei. Societatea Electrocentrale Bucuresti va contracta, la randul sau, un imprumut extern in valoare de maximum 60 milioane dolari, pentru completarea fondurilor necesare achizitionarii resurselor energetice din productia interna si din import. Imprumuturile vor fi garantate de Ministerul Finantelor Publice.

×
Subiecte în articol: economic