x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Tranzație pe piața de aluminiu. Preluarea Hydro Extrusion de către Hammerer Aluminium, autorizată de Consiliul Concurenței

Tranzație pe piața de aluminiu. Preluarea Hydro Extrusion de către Hammerer Aluminium, autorizată de Consiliul Concurenței

14 Feb 2020   •   13:31
Tranzație pe piața de aluminiu. Preluarea Hydro Extrusion de către Hammerer Aluminium, autorizată de Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Hammerer Aluminium Industries Holding Gmbh din Austria preia compania Hydro Extrusion SRL, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă.

Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH, Austria, membră a Grupului Hammerer Aluminium Industries, activează în domeniul prelucrării aluminiului pentru diverse utilizări, cum ar fi: ingineria de sistem, industria auto, construcţiile, aplicaţii electrice etc.

Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH este activă atât în Europa, cât şi în Asia şi SUA.

În România, compania Hammerer Aluminium Industries Holding Gmbh este prezentă prin două filiale, respectiv Hammerer Aluminium Industries Santana SRL, activă în domeniul prelucrării aluminiului, şi Hammerer Aluminium Industries România SRL, activă în domeniul imobiliar.

Hydro Extrusion SRL deţine o unitate de producţie în domeniul prelucrării aluminiului.

În urma a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

AGERPRES

×