x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Udrea a scăpat de creditul de 3,3 milioane de euro.

Udrea a scăpat de creditul de 3,3 milioane de euro.

31 Mai 2011   •   14:58
Udrea a scăpat de creditul de 3,3 milioane de euro.

Elena Udrea, ministrul Dezvotarii Regionale si Turismului a scapat de povara creditului de 3,3 milioane de euro din cauza caruia, spunea, in urma cu un an, ca nu mai putea dormi noaptea. Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Romania Libera, ministrul Dezvoltarii a explicat ca a avut ghinionul sa o prinda criza cu un imobil de 12 apartamente pe care spera sa le vanda al un pret bun.

"Sunt ministru, a inceput si criza, care m-a prins cu un imobil de 12 apartamente pe care speram sa le vand cu un pret bun si mai cumparasem un teren in nordul Capitalei, tot pentru a construi locuinte. Criza m-a prins cu banii investiti si fara clienti", spune Elena Udrea. Ghinionul a parasit-o anul acesta pe Udrea deoarece a gasit un cumparator binevoitor care i-a cumparat terenul cu tot cu datoria catre BDR, in valoare de 3,3 milioane euro.

"Am vandut intre timp cinci apartamente, iar terenul am reusit sa-l vand cu tot cu credit si sa scap de povara", sustine ministrul. Terenul a ajuns in posesia "primului client care s-a aratat interesat dupa ce presa a facut tam-tam de credit", spune Udrea, care adauga ca nu il cunostea dinainte de incheierea tranzactiei.

×