x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Udrea îi dă o parte din bani lui Obreja pentru Gala Bute

Udrea îi dă o parte din bani lui Obreja pentru Gala Bute

de Elena Stan    |    01 Noi 2011   •   14:22
Udrea îi dă o parte din bani lui Obreja pentru Gala Bute

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va plati catre S.C. Europlus Computers SRL, firma organizatoare a Galei de box profesionist din 9 iulie 2011, in cadrul careia a fost promovat brandul de turism al Romaniei, suma de 1.539.574 euro (fara TVA) pentru serviciile prestate cu aceasta ocazie.

Valoare totala a platilor care vor fie realizate catre prestator a rezultat din verificarea materialelor livrate de catre S.C. Europlus Computers SRL, respectiv a materialelor scrise, inregistrarilor foto-video, aparitiilor televizate, precum si a materialelor de promovare executate referitoare la Gala Internationala de box profesionist din 9 iulie 2011. Coreland documentele prezentate de catre prestator si cerintele din caietul de sarcini, MDRT va plati integral pentru o parte din actiuni, proportional cu tintele atinse pentru altele si deloc pentru alte activitati, intrucat materialele prezentate nu au fost suficiente pentru certificarea cheltuielilor.

Astfel, vor fi platite proportional activitatile de promovare a brandului national de turism din momentul sosirii in tara a adversarului lui Lucian Bute si de la difuzarea reportajului realizat in exclusivitate de catre televiziunea care a transmis in direct gala. Nu vor fi platite deloc urmatoarele activitati: Oudoor screen Twin Towers pentru difuzarea spoturilor de promovare a brandului de tara si a destinatiilor turistice vizate in strategia MDRT, spatii de expunere pentru bannere/mash-uri cu mesaje de promovare a brandului de tara, spatii de expunere pentru alte suporturi de promovare, expunere pentru mobil outdoor in locatia de desfasurare a evenimentului, inel video in jurul ringului, expunere pe 1/4 din aria afisului galei, expunere pe biletele de acces la eveniment, expunere pe 1/5 din suprafata bannerelor de promovare a evenimentului, expunere pe 1/5 din suprafata panourilor outdoor de promovare a evenimentului, expunere pe 1/5 din suprafata panourilor mobile de promovare a evenimentului in Bucuresti, expunere pe 1/2 (verso exclusiv) din suprafata flyerelor A6 de promovare a evenimentului, expunere in cadrul spoturilor de 6 sec. rulate pe 50 ecrane indoor in 20 de locatii din Bucuresti.

Valoarea totala a contractului dintre cele doua parti a fost de 1.930.000 euro fara TVA. Conform contractului incheiat intre MDRT si S.C. Europlus Computers SRL, plata serviciilor prestate se face numai in baza documentelor justificative din care sa reiasa clar indeplinirea obligatiilor asumate de catre prestator si atingerea tintelor stabilite de minister prin caietul de sarcini.

Activitatile de promovare a brandului national de turism in cadrul evenimentelor sportive reprezinta cheltuieli eligibile din fondurile europene alocate Romaniei in cadrul operatiunii de creare a unei imagini pozitive a Romaniei ca destinatie turistica prin definirea si promovarea brandului turistic national. Operatiunea se deruleaza prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa 5, Domeniul Major de Interventie 5.3 "Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare, in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica'.

×