x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Un nou președinte în fruntea Autorității Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor

Un nou președinte în fruntea Autorității Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor

27 Noi 2019   •   11:13
Un nou președinte în fruntea Autorității Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor
Sursa foto: agrisuport.ro

 Noul preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) este Robert Viorel Chioveanu, a anunţat instituţia.

"Prim-ministrul, domnul Ludovic Orban, prin decizie, a numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, cu rang de secretar de stat, pe domnul Robert Viorel Chioveanu", se arată într-un comunicat al ANSVSA.

Premierul Ludovic Orban i-a eliberat din funcţie, pe 14 noiembrie, pe preşedintele şi pe unul dintre vicepreşedinţii Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Potrivit unor decizii ale premierului publicate în Monitorul Oficial, Geronimo Răducu Brănescu, a fost eliberat din funcţia de preşedinte cu rang se secretar de stat al ANSVSA. Premierul l-a desemnat atunci pe vicepreşedintele instituţiei Csutak Nagy Laszlo să exercită atribuţiile preşedintelui până la numirea unui nou conducător al ANSVSA.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ansvsa