x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Vezi ce companie închiriază, săptămânal, un avion, pentru a-şi aduce angajaţii în România

Vezi ce companie închiriază, săptămânal, un avion, pentru a-şi aduce angajaţii în România

09 Ian 2012   •   10:09
Vezi ce companie închiriază, săptămânal, un avion, pentru a-şi aduce angajaţii în România

O companie va folosi un zbor charter pentru a transporta in fiecare saptamana angajatii sai de la sediul central din Anglia la fabricile din Germania si Romania, a anuntat luni site-ul britanic southendstandard.co.uk.

Avionul va decola in fiecare zi de luni de pe aeroportul Southend de langa Londra si va zbura pe ruta Koln-Craiova, unde se afla fabricile producatorului american de autoturisme Ford. Angajatii care pleaca de la Londra cu aceasta cursa vor reveni aici cu zborul de intoarcere programat pentru vineri.

Pentru inceput, Ford va folosi serviciile companiei aeriene britanice Jet2, urmand ca din vara sa apeleze la o companie germana. Fiind un zbor charter, nu se vor vinde bilete si altor persoane, numai angajatii Ford beneficiind de acest transport. Deocamdata nu se stie ce tip de avion va fi folosit.

Compania Ford a mai recurs si in trecut la astfel de curse charter, intrucat unitatile sale de productie sunt raspandite prin Europa, ceea ce impune deplasarea rapida a angajatilor sai intre aceste fabrici.

×
Subiecte în articol: ford romania