x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Victor Ponta: Câştigătorul licitaţiei de la Oltchim va răspunde penal dacă face o înşelăciune

Victor Ponta: Câştigătorul licitaţiei de la Oltchim va răspunde penal dacă face o înşelăciune

21 Sep 2012   •   15:21
Victor Ponta: Câştigătorul licitaţiei de la Oltchim va răspunde penal dacă face o înşelăciune

Premierul Victor Ponta spune ca nimeni nu are dreptul sa-si bata joc de miile de angajati de la Oltchim si a avertizat ca daca un investitor sustine ca are banii si apoi se dovedeste ca a inselat, atunci va raspunde in fata legii, potrivit Agerpres.

"Eu adresez o singura speranta in numele miilor de oameni, ca nimeni nu isi bate joc de ei intre cei care au fost la licitatie si ca nimeni nu ne inseala pe toti, pentru ca cineva a zis azi ca are 203 milioane de platit si dupa aceea alte cateva sute de milioane de investit si ne-a inselat, va raspunde in fata legii, in primul rand pentru ca isi bate joc de miile de oameni.

Sper ca cel care castiga astazi si este declarat castigator sa inteleaga ca nu este vorba de o joaca, aici este vorba de mii de oameni si de un complex industrial extrem de important pentru trei judete ale tarii. Daca cumva cineva s-a gandit ca se joaca cu chestia asta, o sa se arda foarte tare", a declarat Victor Ponta vineri la Brasov.

Primul ministru a subliniat ca cine castiga licitatia are obligatia sa plateasca pretul in cinci, zece zile si sa vina cu bani, nu cu vorbe, cu bani pentru investitii pentru pastrarea locurilor de munca.

"Nu pornesc de la ideea ca a fost o inselaciune, pornesc de la ideea ca cine s-a dus acolo a inteles ca nu-i o joaca si daca te joci cu asa ceva, o sa te frigi foarte tare", a spus Ponta.

×