x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri „Ellen Show” vinel a Euforia TV.

„Ellen Show” vinel a Euforia TV.

de Oana-Maria Baltoc    |    09 Iun 2011   •   21:00
„Ellen Show” vinel a Euforia TV.

Cel mai tare daily show din Ame­ri­ca vine si in Romania, in exclusivi­tate la Euforia TV, din 17 iunie, in fiecare vineri, sambata si duminica, de la ora 23:00. O data cu incheierea ultimului sezon 'Oprah', 'Ellen Show' preia lo­cul 1 in daytime-ul american. Gaz­da si producator al show-ului, Ellen DeGeneres este o figura foarte cunoscuta in televiziu­ne, o deschizatoare de drumuri in en­ter­tainment. Voce co­mica cu rezonanta si o cariera de mai bine de doua decenii de stand-up comedy, Ellen DeGeneres si-a castigat publicul inca de la primele aparitii pe scena prin spontaneitate si eleganta discursului original. Vedeta a fost in­clusa de curand in Top 5 Forbes 'Cele mai influente femei din Media' si a fost votata 'Cea mai buna gazda de talk-show daytime' de cititorii parade.com. Actrita cu Emmy, ­Gram­my si Prime Time Emmy in palmares a avut in 2003 mare succes cu rolul Dory din desenul animat 'Finding Ne­­mo' si cu publicarea celui de-al doilea best-seller 'The Funny Thing is…'.

Gazdå desåvårSitå. Ellen are in emisiune invitati de marca, cu mare notorietate in show-bizz-ul american. Povesteste intamplari amuzante, iar show-ul ei este un mix de interviuri cu vedete, cantareti si concursuri pentru cei din platou. Emisiunea are un scop bine definit: rasul si buna dispozitie. Dintre invitatii de marca ai lui Ellen ii amintim pe David Beckham, Jennifer Aniston, Jennifer Garner, Katherine Heigl, Heidi Klum, Paul McCartney, Prince, Sir Elton John, Lady Gaga, Cher, Madonna, Mariah Carey, Mary J. Blige, Pink etc. People, Entertainment Weekly, The New York Times, USA Today, TV Guide, toate publicatiile importante au scris despre show-ul lui Ellen, numindu-l cel mai bun program zilnic, care a mai cas­tigat Premiul Genesis la categoria talk-show, fara sa uitam sa men­tionam ca Ellen a fost numita si Fe­meia Anului. DeGeneres a cas­tigat recent doua premii Teen Choice Awards-Choice Commedian&Choice Twit si a luat People’s Choice Award pentru cel mai bun talk-show. 'Ellen Show' este recunoscut nu doar pentru gazda desavarsita si pentru invitati, ci si pentru implicarile in pro­iec­tele umanitare. Emisiunea a strans peste 10 milioane $ pentru locuitorii din New Orleans si a fost partener cu Fundatia 'Make it Right' initiata de Brad Pitt pentru refacerea vietii locuitorilor din New Orleans dupa ce au fost loviti de uraganul Katrina. Tot in scopuri umanitare, show-ul a difuzat si un episod special dedicat cancerului la san.

Dragoste la prima vedere. Ellen DeGeneres si frumoasa actrita Portia de Rossi formeaza cel mai cunoscut cuplu de lesbiene din lume. Cele doua si-au unit destinele in august 2008, in cadrul unei ceremonii organizate in Beverly Hills, California. Intr-un interviu, Portia a povestit cum a intalnit-o pe Ellen in anul 2000, mar­turisind ca din partea ei a fost dra­goste la prima vedere, dar ca nu a in­draznit sa faca mai mult la acel mo­ment: 'Apoi am intalnit-o in­tam­pla­tor pe Ellen la o sedinta foto in anul 2004, si prezenta ei mi-a taiat res­piratia, lucru care nu mi se mai in­tamplase niciodata in prezenta cuiva. Am simtit toate acele lucruri despre care se vorbeste in cantece si in poe­zii. Mi se inmuiasera ge­nun­chii'. Ex­trem de fericite, Portia si Ellen nu ex­clud posi­bi­litatea ca intr-o buna zi sa aiba si copii. Se pare ca Portia chiar are de gand sa apeleze la fer­ti­lizarea in vitro pentru a da nastere unui baietel. Ina­inte de a o intalni pe Por­tia, Ellen a avut relatii cu alte doua femei, fo­to­graful si regizoarea Ale­xandra Hendison si actrita si regizoarea Anne Heche. La randul ei, Portia de Rossi a fost indragostita timp de doi ani de Francesca Gregorini.

Sa fii celebra si sa recunosti ca ai o alta orientare sexuala nu a fost lucru usor pentru Ellen DeGeneres. Cand a dezvaluit ca este lesbiana, anunt pe care l-a facut in show-ul ei in aprilie 1997, postul afiliat ABC din Birmingham, Alabama, a refuzat sa difuzeze editia cu pricina. Ba chiar unii dintre sponsorii emisiunii, printre care si Chrysler, si-au retras reclamele. Ellen este cea de-a doua femeie, dupa Whoopy Goldberg, care a prezentat singura Premiile Oscar, iar una dintre replicile ei preferate din viata de zi cu zi este 'I’m a lesbian, an Aquarian, and a vegetarian' ('Sunt lesbiana, Varsator si vegetariana'). De fapt, Ellen a devenit vegetariana destul de recent, mai exact in 2010. Cat despre averea lui DeGeners, numai anul trecut aceasta si-a adaugat in conturi 55 de mili­oane de dolari.

×
Subiecte în articol: mass-media