x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Fredi Camacho se pregăteşte pentru examenul de cetăţenie română!

Fredi Camacho se pregăteşte pentru examenul de cetăţenie română!

25 Mai 2012   •   11:22
Fredi Camacho se pregăteşte pentru examenul de cetăţenie română!

Fredi Camacho, jumatatea masculina a cuplului de prezentatori a emisiunii "Petrecem k lumea' de la Antena 2, isi va sarbatori ziua de nastere in aceasta duminica, alaturi de telespectatori, in show-ul pe care il prezinta impreuna cu sotia lui, Ana Maria Petre.

De la ora 19:15, surprizele se vor tine lant pentru mexicanul de la Antena 2, care implineste anul acesta 35 de ani. Impreuna cu invitatii aflati in platou, Nelu Ploiesteanu, Bambi, Gabriel Dorobantu, Florica Zaha, trupa Armaname, ansamblul Pilisterlu (aromani) si Jairo (Columbia), Ana Maria Petre a pregatit mai multe momente speciale, pe care sotul ei nu le va uita cu siguranta si despre care oricum n-a stiut nimic, pana in ultimul moment! Si pentru ca anul viitor isi doreste sa ia cetatenia romana, Fredi Camacho a fost supus unui test "de antrenament' care cuprinde intrebari despre traditiile, istoria si personalitatile Romaniei.

Examenul fiind trecut cu "Magna cum Laude', acesta a primit din partea echipei diploma de "Cetatean de onoare al Antenei 2' si un tort special, in forma de…pistol in teaca!

Insa cel mai emotionant moment a fost cel in care mama lui Fredi Camacho a avut ocazia, direct din Mexic, pentru prima oara intr-o emisiune de televiziune, sa-i ureze "La multi ani' fiului ei. Amandoi au fost extrem de emotionati, insa mama lui Fredi nu si-a putut stapani lacrimile.

Intregul show poate fi urmarit duminica, de la ora 19:15, la Antena 2.

×
Subiecte în articol: mass media