x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Gina Pistol: "Îmi plac murăturile peste măsură, în special gogonelele"

Gina Pistol: "Îmi plac murăturile peste măsură, în special gogonelele"

de Dana Andronie    |    15 Mar 2012   •   21:00
Gina Pistol: "Îmi plac murăturile peste măsură, în special gogonelele"
● Jurnalul National: Chiar iti place sa gatesti sau o faci ca trebuie?
● Gina Pistol: Nu trece nici o zi fara sa pregatesc ceva de mancare, nu sunt adepta fast-food-urilor sau a semipreparatelor. In cazul unor ocazii speciale, intotdeauna gatesc ceva cu adevarat deosebit, nou, pentru prie­tenii mei. Iar ei m-au incurajat intotdeauna, mi-au spus ca am talent gastronomic. Acum, cu ocazia emisiunii de la Euforia TV, o sa am ocazia sa-mi si demonstrez aceste abilitati.

● Un fost iepuras "Playboy" ce poate gati sa se si poata manca?
● Incerc sa mananc cat se poate de sanatos si usor, evit cat pot de tare produsele care contin E-uri, astfel ca m-am specializat in pregatirea preparatelor din carne de pasare. Reteta mea preferata este pui cu coriandru.

● Pistol a trecut la cratita. Ii va creste calibrul? Va trebui totusi sa gusti din tot felul de preparate culinare tataresti, grecesti, slovace, ucrainene?
● Gatesc dintotdeauna, mama este o specialista desavarsita, iar cele mai bune sfaturi in bucatarie le-am pri­mit de la ea. In emisiunea de la Euforia TV, da, voi gusta preparate traditionale din zonele de unde vom filma. Si cred ca si caietul meu de retete va fi mai gros dupa ce voi filma emisiunea.

● Crezi ca emisiunea "Sa gatim romaneste" iti va schimba viata?
● Nu neaparat, sunt pasionata de "bucatareala" dintotdeauna, nu e ca si cum as face acum prima ciorba din viata mea, doar ca acum voi aparea si la televizor. In plus, imi place sa filmez. Am mai fost la Euforia TV, la " Midnight Sun Tour", cunosc echipa, imi sunt prieteni si m-au ajutat intotdeauna foarte mult.

● Ce ai alege intre muraturi si un tort din ciocolata?
● Imi plac muraturile peste masura, in special gogonelele. Stiu o reteta grozava, o sa propun producatorului emisiunii sa o prezentam telespectatorilor. Uff, si acum cand scriu mi se face pofta...

● "Foamea este condiment pentru orice mancare". Asa spunea Cicero. Tu, ce crezi? Parca vad ca o sa puneti un titlu de genul: Gina Pistol nu este de acord cu Cicero! Cred ca oricat ti-ar fi de foame, daca mancarea nu are gust, n-o sa fie un rasfat pentru papilele gustative.

● "Femeia este o mancare pentru zei, gatita de diavoli", spunea Shakespeare. Esti sau nu de acord? Poti argumenta raspunsul.
● Nici cu asta nu-s de acord! Shakespeare e un mare poet! Din nefericire, cele mai multe dintre noi ajung prea tarziu la zei, asa ca se multumesc si cu muritori. Cat despre cine le gateste, nu pare asa, sexy, sa te dai un pic diavolita?

×
Subiecte în articol: gina pistol