x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Grupul german Zeitfracht a intrat în acţionariatul Blue Air

Grupul german Zeitfracht a intrat în acţionariatul Blue Air

12 Feb 2019   •   18:09
Grupul german Zeitfracht a intrat în acţionariatul Blue Air

Grupul german Zeitfracht a intrat în mod oficial în acţionariatul Blue Air, deţinând 10% din capitalul social, a anunţat, marţi, compania aeriană, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES. 

Negocierile au fost demarate la sfârşitul anului 2018, semnarea documentelor de transfer având loc în data de 12 decembrie 2018. Ulterior, Zeitfracht a îndeplinit toate procedurile prevăzute în legislaţia din Germania pentru achiziţii de participaţii în societăţi străine, proceduri ce au fost finalizate la începutul lunii februarie 2019. 

Odată această etapă obligatorie încheiată, a fost demarată procedura de înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a noului acţionariat al Blue Air. Cu experienţă în aviaţie, logistică, investiţii şi consultanţă, Zeitfracht este un business de familie cu o istorie de peste 70 de ani. 

"Avem încrederea că valorile şi expertiza grupului german vor completa strategia de dezvoltare a Blue Air", se arată în comunicatul companiei aeriene. 

Lansată în anul 2004, Blue Air a transportat în cei 14 ani de activitate peste 26 de milioane de pasageri, dintre care peste 5 milioane de pasageri în 2018, şi este un jucător important în rândul companiilor aeriene pan-europene.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: zeitfracht blue air