x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri HBO: seară românească, de 1 Decembrie

HBO: seară românească, de 1 Decembrie

de Sebastian S. Eduard    |    16 Noi 2011   •   21:00
HBO: seară românească, de 1 Decembrie

Postul HBO sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 Decembrie, printr-un program special care include filme romanesti in premiera, printre care se numara "Francesca", de Bobby Paunescu, dar si un concert al unei apreciate trupe romanesti, Byron, informeaza televiziunea.

Seara de 1 Decembrie incepe la ora 19:00, cand cei aflati in fata mi­ci­lor ecrane se vor putea "incalzi" cu un concert semnat Byron, urmat de fil­mul "Francesca" si de doua scurt­me­­traje – "Stopover" si "Nu­ma­ra­toa­rea manua­la", productii care au ob­ti­nut numeroase premii la festiva­luri pres­ti­gioase din tara si din strainatate.

Concertul Live Underground a fost inregistrat de trupa Byron la peste 100 de metri adancime, intr-un loc cu o acustica impresionanta, salina de la Turda. Show-ul de o ora este compus din doua parti: unplugged – sustinut in Mina Terezia si concert electric – in amfiteatrul din Mina Rudolf.

Filmul "Francesca", primul lungmetraj al regizorului Bobby Paunescu, este di­fuzat in premiera la HBO incepand cu ora 20:00 si ofera telespectatorilor oca­zia de a o urmari pe Monica Barladeanu intr-un rol memorabil, alaturi de Dorian Boguta, Luminita Gheorghiu si multi altii. Francesca este o tanara edu­catoare care viseaza sa emigreze in Italia. Sperand la o viata mai buna, Fran­cesca e gata sa infrunte orice obstacole, chiar si indoielile si grijile apro­piatilor. Lucrurile iau insa o intorsatura nefericita, adevaruri dureroase ies la lumina si prioritatile se schimba.

×
Subiecte în articol: HBO