x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri HOROSCOPUL banilor: Zilele norocoase ale lunii iunie!

HOROSCOPUL banilor: Zilele norocoase ale lunii iunie!

02 Iun 2018   •   11:14
HOROSCOPUL banilor: Zilele norocoase ale lunii iunie!

HOROCOPUL BANILOR. Pentru unii luna iunie inseamna concediu, vacanta, pentru altii insa este o perioada in care se pot castiga bani frumosi.

 

Berbec

Nu este o perioada favorabila din punct de vedere financiar. Renuntati la toate incercarile - vedeti-va mai bine de treaba. Iar toate celelalte eforturi dedicati-le sanatatii. Pentru ca aveti nevoie de asa ceva.

Taur

6, 7, 10, 11 si 15 iunie sunt zilele cand toate planurile reusesc, pentru ca intuitia dumneavoastra atinge cote maxime. Ca tare, daca veti simti ca ceva trebuie facut, procedati ca atare.

Gemeni

Pana pe data de 12, totul va fi bine, dar dupa aceea, nu prea. Prin urmare, daca v-ati planificat ceva achizitii majore, programati pentru prima parte a lunii. Esential este sa nu va enervati si sa nu intrati in panica atunci cand ceva nu merge cum v-ati dorit.

Rac

Are sens sa faceti ceva planuri numai dupa 27 iunie, pentru ca pana atunci evenimentele vor fi influentate cu precedere de planeta Marte. Ceea ce inseamna conflicte pe care detestati sa le rezolvati. Dupa 27, puteti intreprinde ceva, fara nici o teama.

Leu

Unele imbunatatiri ale situatiei financiare s-ar putea produce numai dupa 14 iunie, dar nu va asteptati la miracole. In plus, multa atentia in ziua de 5 a lunii, cand veti fi martori la un eveniment care poate fi foarte rau sau foarte bun.

Fecioara

Toate problemele de natura financiara trebuie rezolvate pana in 12 iunie, pur si simplu pentru ca dupa aceea nu veti mai avea timp suficient.

Balanta

O luna imprevizibila. Nu are sens sa construiti planuri. Totul se poate modifica in ultima clipa, atat in plan personal, cat si pe plan financiar.

Scorpion

Pot aparea unele probleme din 27 iunie. Pana atunci, totul va fi la superlativ pe toate planurile. Este suficient pentru a crea o "noua rezerva" pentru orice eventualitate.

Sagetator

Totul este perfect. Iar prima decata va fi chiar peste toate asteptarile. Dupa care lucrurile se vor mai domoli, dar numai un pic. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu banii.

Capricorn

Totul va fi stabili, cu exceptia zilelor de 4 si 23 iunie. Cand veti avea posibilitatea sa va dati viata peste cap, atat in sens bun, cat si nefericit.

Varsator

Pana in data de 19 nu aveti motive de neliniste, dar mai departe ar fi bine sa nu contati pe intuitie sau pe talentul de a iesi basma curata din orice incurcatura.

Pesti

Pana pe 11 vor fi probleme in viata personala, dar va fi excelent in plan finaciar. Dupa acea data, lucrurile se inverseaza. Nu la modul dramatic. Bani veti avea, dar nu atat de multi cat v-ati fi dorit.

×