x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri În această toamnă, Antena 1 face spectacol de top

În această toamnă, Antena 1 face spectacol de top

de Cristiana Stamatescu    |    02 Sep 2012   •   13:34
În această toamnă, Antena 1 face spectacol de top

Grila de toamna a Antenei 1 a luat startul in forta in aceasta dimineata cu revenirea pe micul ecran a haiosilor matinali Razvan si Dani, urmand ca tot astazi, telespectatorii sa se reintalneasca si cu Simona Gherghe si Dan Capatos.

Dupa ce au incheiat sezonul precedent la mare, Razvan si Dani au revenit in Bucuresi, dar tot in deplasare, pentru ca in prima zi de emisie a acestui sezon, echipa Neatza a transmis emisiunea din Piata Romana, de la inaugurarea unuia dintre cele mai cunoscute restaurante de tip fast-food din lume. De astazi, diminetile vor fi din nou vesele in compania lor, asa cum si dupa amiezele le vor oferi telespectatorilor acces direct la senzationalul adevarat.

Simona Gherghe revine si ea pe micul ecran de la ora 17:00, cu o editie de exceptie Acces Direct care le va spune in exclusivitate telespectatorilor povestea impresionanta a romanului care a uimit o lume intreaga. Prima editie a acestui sezon Acces Direct il aduce mai aproape de telespectatorii Antenei 1 pe George, un tanar care a avut curajul sa infrunte destinul si sa il invinga. Direct din Statele Unite, George va veni in platoul emisiunii pentru a le povesti telespectatorilor Simonei Gherghe cum a uimit o lume intreaga. Desi s-a nascut fara maini, canta la trei instrumente muzicale si isi traieste viata ca oricare dintre noi. Cum reuseste, telespectatorii vor afla luni, urmarindu-l la Acces Direct, de la ora 17.00, la Antena 1.

Un show pacatos revine in cel de-al zecelea sezon, de zece ori mai pacatos si incitant. Cu un platou nou spectaculos si o echipa consolidata atat in fata camerelor cat si in spatele ei, Dan Capatos le da intalnire telespectatorilor in fiecare zi de luni pana joi de la 22.30. Platoul emisiunii va deveni un poligon de incercare pentru vedetele din Romania, iar alaturi de Dan vor condimenta discutiile cu invitatii Catalin Bordea, Silviu Andrei si frumoasa asistenta Daniela Crudu.

Alte show-uri
De pe 15 septembrie, vedete de renume trec prin transformãri incredibile sub privirile a milioane de telespectatori, in cel mai nou sezon "Te cunosc de undeva!’. Show-ul in care vedetele sunt de nerecunoscut ii aruncã in cursa transformãrilor spectaculoase pe Lora, Crbl, Maria Buza, Jorge, Lavinia, Adrian Enache, Claudia si Marian de la Haiducii.

Campionul divertismentului, Dan Negru revine in atentia telespectatorilor cu o provocare de zile mari: de la jumatatea lunii septembrie mutã showbiz-ul romanesc la Istanbul. Toate vedetele de calibru din tara noastra vor fi invitatele sale in cel mai nou si revolutionar gameshow, "Cu banii jos', alaturi de oameni obisnuiti care sunt gata sa isi puna inteligenta si cultura generala la incercare pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Din 20 septembrie, frumusetea, stilul si atitudinea isi dau din nou intalnire pe catwalk! Telespectatorii se vor putea bucura de imagini spectaculoase, shooting-uri inedite si prezentãri de modã in cele mai exuberante locuri din lume, intr-un nou sezon incendiar Next Top Model by Cãtãlin Botezatu, numai la Antena 1.

Tot din a doua jumãtate a lunii septembrie, duminicile vor sta sub semnul X Factor. Telespectatorii vor putea de atunci sa ii urmeareasca pe Delia, Cheloo si Dan Bittman in ipostaza de jurati si mentori, dar mai ales sa descopere concurentii inscrisi in acest an in cea mai tare competitie a momentului, X Factor!

×