x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri În acest week-end X Factor e la Constanţa

În acest week-end X Factor e la Constanţa

14 Iul 2011   •   21:00
În acest week-end X Factor e la Constanţa

Juriul X Factor se va afla la acest sfarsit de saptamana la Constanta, acolo unde se vor desfasura auditiile pentru megashow-ul pe care Antena 1 il aduce in aceasta toamna telespectatorilor. Desi in calitate de jurat, Paula Seling (foto) are deja experienta Timisoarei si a Clujului – ora­sele in care au avut loc pana acum au­ditii, ar­tista se declara emotionata, gandindu-se la auditiile ce vor urma. Motivul este simplu: de litoral o leaga amintiri puternice si momente decisive in cariera sa.

Pe 16 si 17 iulie, Paula Seling, Mi­hai Morar si Adrian Sina se vor afla la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, in cautarea urmatorului super star al Romaniei. Pentru cei cu voci deosebite, prezenta scenica si ca­risma, X Factor poate fi sansa carie­rei lor, nu doar prin marele premiu oferit de Orange: 200.000 de euro, ci si prin oportunitatile pe care acest show le aduce concurentilor. X Factor poate fi pentru urmatorul star al Romaniei ceea ce Festivalul Mamaia a fost in urma cu aproape 15 ani pentru Paula Seling: inceputul unei cariere recunoscute international. Tocmai de aceea, Paula, acum jurat la X Factor, vorbeste cu emotie des­pre auditiile din acest week-end: 'Constanta inseamna pentru mine in primul rand… Mamaia. Festivalul Ma­maia. Primul pas in afirmarea mea la nivel national. Aveam 17 ani cand cas­tigam primul meu trofeu de anvergura, varsta multora dintre concu­rentii de astazi de la X Factor'.

Mai mult, la Constanta se afla si sce­na pe care Paula a cantat de cele mai multe ori pana acum: 'Pe de alta parte, chiar in Constanta se afla un alt loc foarte drag mie – Clubul Phoenix – in care am cantat de nenumarate ori impreuna cu trupa mea si in care re­vin de fiecare data cu aceeasi bucurie. Cred ca este scena pe care am cantat de cele mai multe ori pana acum!', mai povesteste artista. Toti cei care sunt la mare si vor sa o vada pe Paula Seling in calitate de jurat al celui mai tare show de divertisment al dece­niului o pot face ve­nind la auditiile X Factor, la Casa de Cultura a Sindicatelor, sambata, la ora 11:00 si du­mi­nica la ora 9:00. Pen­­tru a fi sigu­ri ca vor prinde un loc in sala, romanii dor­nici sa participe la auditii sunt sfa­tuiti sa se inscrie pe site-ul competitiei: www.xfactor.a1.ro.

Auditiile cu juriul au luat startul la Timisoara, iar saptamana trecuta, juriul X Factor s-a aflat la Cluj. Mii de oameni au luat deja parte la fenomenul X Factor, iar acum a venit randul constantenilor sa participe la un show cum nu s-a mai auzit.

×
Subiecte în articol: mass-media