x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri În premieră

În premieră

01 Mar 2012   •   10:14
În premieră

“In premiera', emisiunea de reportaje marca Antena 3, debuteaza duminica, 4 martie, de la ora 21.00, cu un nou sezon.

In prima editie a sezonului 3, echipa emisiunii a pregatit doua materiale de exceptie. Primul reportaj vorbeste despre medicamentele romanilor, mai exact despre cat de sigure si eficiente sunt ele. In Romania exista tot felul de pastile, de la cele de slabit, pana la unele folosite in tratamentul unor boli grave, pe care nu le verifica nimeni.

Reporterul “In premiera', Romana Puiulet, a descoperit fapte extrem de grave care se petrec pe o piata de miliarde de euro, necontrolata sau controlata doar superficial, si care, pe de o parte, ii imbogatesc pe unii, iar pe de alta parte, ii ucid pe altii. Medicamentele contrafacute au gasit un teren propice in Romania, unde legea e laxa si interesul pentru binele nostru aproape zero. Veti vedea cum vinde un doctor, la vedere, tratamente “minune'pentru cancer, ce s-a intamplat cu oamenii care au cumparat, pe incredere, produse vandute in farmacii, si cat de inconstiente sunt autoritatile noastre.

Cel de-al doilea material prezinta primul interviu televizat acordat de Mihai Nesu unei televiziuni din Romania. Carmen Moise, reporterul “In premiera', a petrecut cateva zile alaturi de fotbalistul roman si a descoperit in el un om care, in pofida tragicului accident, e gata sa o ia de la zero, impacat cu soarta sa si, mai mult decat atat, implicat intr-o lupta nobila pentru a-i ajuta pe cei pe care boala i-a tintuit in scaunul cu rotile. “Este uluitor acest roman care, la 9 luni dupa accident, are forta de a uita de el si de a se dedica altora. E povestea emotionanta a unui erou, surprins in zile bune si mai putin bune, uneori trist pana la lacrimi, alteori radiind de fericire, si a oamenilor din jurul lui, care l-au ajutat sa nu se lase coplesit de viata', a declarat Carmen Avram, realizatoarea emisiunii.

Nu pierde un nou sezon “In premiera', in fiecare duminica seara, de la ora 21.00, la Antena 3.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat la CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media