x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "În premieră", în curând şi la Antena 1

"În premieră", în curând şi la Antena 1

19 Ian 2012   •   21:00
"În premieră", în curând şi la Antena 1

"In premiera", emisiunea realizata de Carmen Avram la Antena 3, va fi difuzata de pe 21 ianuarie si la Antena 1. Realizata din anchete, reportaje si portrete, emisiunea aduce in atentia telespectatorilor subiecte diverse, exceptionale, arareori ignorate de mass-media sau investigate doar superficial.
Emisiunea va fi difuzata in fiecare sambata de la ora 11:45 si va scoate la iveala cazuri incredibile, de la mari cazuri de coruptie la do­sare de incompetenta a autoritatilor sau dovezi de inconstienta din partea unor oficiali cu rang inalt. Reportajele despre fenomenele sociale vor prezenta de la tendinte in moda pana la consumul de substante interzise in randul tinerilor. Portretele vor dezvalui telespectatorilor povestea unor supraoameni care fac lucruri incredibile, devenind astfel modele pentru mii de romani.
Editia din 21 ianuarie ne arata cum am putea fi una dintre cele mai bogate tari din lume, prima din Europa in exploatarea aurului. Echipa de reporteri coordonata de Carmen Avram a aflat ca  in timp ce oficialii romani sustin ca nu mai avem rezerve de aur, strainii fac descoperiri socante. Firme occidentale au descoperit la noi metal pretios in valoare de zeci de miliarde de dolari, acolo unde statul roman a inchis minele, pe motiv ca sunt secate. Sub ruinele fostelor companii de exploatare, devastate de hoti, sunt munti de aur pur.
Un alt subiect dezbatut de Cramen Avram in prima editie a emisiunii "In premiera" de la Antena 1 ii vizeaza pe romii expulzati din Franta.

×