x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Income Magazine revine la Antena 3 cu un nou realizator: Adrian Măniuţiu – de la intervievat la intervievator

Income Magazine revine la Antena 3 cu un nou realizator: Adrian Măniuţiu – de la intervievat la intervievator

11 Sep 2012   •   08:23
Income Magazine revine la Antena 3 cu un nou realizator: Adrian Măniuţiu – de la intervievat la intervievator

Emisiunea de business Income Magazine revine la Antena 3 cu un nou realizator: Adrian Maniutiu. Cel de-al doilea sezon va debuta sambata, 15 septembrie, ora 13.00, iar pe langa suflul nou pe care-l va impune noul prezentator, productia TV va aduce si cateva schimbari inedite de continut editorial.

Despre Adrian Maniutiu a scris chiar revista “Income Magazine', fiind unul dintre personajele campaniei “Viitorul suna RO', serie editoriala despre romanii care au ales sa se intoarca acasa desi aveau o cariera si sanse stralucite in Occident. “Intrarea mea in echipa Income a fost parte dintr-un sir fericit de intamplari absolut surprinzatoare. In urma articolului scris de Adriana Margarit, in cadrul campaniei « Ei au ales Romania – Viitorul suna RO », am avut o foarte scurta aparitie live intr-una din emisiunile Income din aceasta vara. La ceva vreme dupa, am fost intrebat de Adrian Ursu daca vreau sa dau niste probe si daca m-ar interesa sa incerc sa prezint si apoi sa si realizez o emisiune TV. Wow, am ramas masca. Asa a inceput totul, iar Adriana Margarit si Adrian Ursu sunt pentru mine intr-un anume fel « parintii media ». Chiar daca e o zona care m-a atras din totdeauna, am « suferit » in secret; daca nu venea propunerea de a ma alatura echipei Income in noul sezon, nu stiu cand si daca as mai fi luat-o in directia aceasta', a declarat Adrian Maniutiu.

Fiul regizorului Mihai Maniutiu, Adrian a terminat Studii Economice. Universitatea a inceput-o la Cluj-Napoca si a continuat-o in Germania (Uni-Osnabrueck si Uni-Mannheim), unde a locuit pana in 2005. Acolo a invatat si a muncit, dar a ales sa se intoarca in Romania unde s-a lansat intr-un proiect antreprenorial, pentru construirea unei clinici private de recuperare. Pe langa aptitudinea pentru business, realizatorul Income Magazine are si o pasiune pentru fotografie. “Imi place mult sa fotografiez chiar daca in ultima vreme nu am mai avut timp sa o fac', a povestit acesta.

In ceea ce priveste noul sezon al productiei, emisiunea de business, after business si life style va fi realizata “in spiritul cel mai pur de infotainment', declara realizatorul Income Magazine. “E un proiect foarte interesant, fiind primul proiect media Intact cu adevarat integrat: revista, emisiunea de la Antena 3, emisiunea de la radio, site-ul si pagina de facebook. Vrem sa facem din Income Magazine un produs TV, un brand TV recunoscut pentru calitatea, varietatea si acuratetea informatiei livrate, dar si pentru modul, pentru felul in care noi oferim informatia. Imi doresc sa iasa foarte bine si sa scap cat mai repede de emotiile primului live din viata mea. Formam o echipa tanara, bine inchegata si care va face totul ca emisiunea sa fie un succes', a mai completat realizatorul.

Sambata, de la ora 13.00, la Antena 3, Adrian Maniutiu va discuta cu invitatii sai despre cum sa ne pregatim sa intampinam posibila criza alimentara, despre ultima strigare pentru a obtine fondurile UE inca disponibile, despre moda restaurantelor “slow food', dar si despre castigurile cu care se impauneaza proprietarii de ferme de struti. Va fi prezentata si povestea unor produse romanesti care au cucerit pietelele lumii, dar si cateva idei despre ce fel de mobila sa-ti alegi pentru casa sau biroul tau.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media