x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Intact Media Academy, brandul românesc al profesioniştilor din media

Intact Media Academy, brandul românesc al profesioniştilor din media

06 Sep 2012   •   13:56
Intact Media Academy, brandul românesc al profesioniştilor din media

Piata de media din Romania este intr-un proces continuu de invatare si adaptare la noutatile din industrie. Totodata, exista o nevoie acuta a tinerilor dornici sa inteleaga cat mai mult din ceea ce inseamna televiziune. Jurnalismul realizat sub tutela unui brand romanesc bine sustinut de experienta a 20 de ani a unui trust cu notorietate aduce mai multa valoare decat oricand.

Programul "Cel Mai Promitator Brand Romanesc', lansat de agentia de branding si design Seed Consultants, are ca obiectiv principal sa incurajeze companiile sa isi afirme dorinta de relansare ori reinventare pentru a atrage atentia publicului autohton, iar acesta sa consume mai multe produse si servicii locale. Mai mult, este incurajata promovarea proiectelor cu potential de valorificare a talentelor din Romania.

Profesionisti in domeniu
Intact Media Group a decis lansarea unei scoli romanesti private de media, care sa-i reuneasca in calitate de tutori pe cei mai buni profesionisti ai sai. Noul proiect avea obiectivul de a pregati o noua generatie de jurnalisti romani si de a descoperi tineri talentati, ambitiosi si inteligenti care sa fie ulterior cooptati. Seed Consultants a conturat noul brand desprinzand identitatea acestuia din cea a trustului-mama. Astfel, Intact Media Academy a primit transferul de vizibilitate si experienta celor implicati, ceea a conferit noului proiect mai multa forta de patrundere pe piata.

Aprecieri
Berta Popescu a fost cursanta in cadrul Intact Media Academy, iar acum este reporter pentru Antena 3: "Experienta de a participa la cursuri aplicate tinute de adevarati profesionisti in domeniu din Romania a fost mai mult decat revelatoare. Ma inspira in fiecare zi sa devin din ce in ce mai buna. Sunt angajata de opt luni si imi place foarte mult ceea ce fac. Cunosc zilnic oameni noi, aflu constant informatii pe care doar le banuiam si asta ma tine cu adevarat in priza.'

Despre Seed Consultants
Seed Consultants crede in puterea companiilor romanesti de a patrunde pe piata si de a concura cu branduri care apartin de multinationale, chiar si la nivel international. "Cel Mai Promitator Brand Romanesc' aduce in fata produsele, le face mai cunoscute si, in functie de capacitatea lor de comunicare, ele pot ajunge branduri de succes.

Seed Consultants este agentia de branding din Romania care are un parteneriat cu o companie internationala de consultanta de branding si design. Printre clientii Seed Consultants se numara branduri renumite precum: Income Magazine, Ciserom, Laboratoarele Vorel, Vulping, Volksbank, Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom, Antena 1, GSP TV, Galador, Intact Media Academy, Novatik, Final Distribution.

×