x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Anunț important pentru clienții BCR

Anunț important pentru clienții BCR

01 Oct 2015   •   12:42
Anunț important pentru clienții BCR
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Banca Comercială Română (BCR) elimină, începând cu 1 octombrie a.c., comisioanele de retragere numerar şi interogare sold la ATM-urile BCR prin cardurile de debit, plăţile intrabancare în lei şi valută prin Click 24 şi Touch 24Banking, pentru persoane fizice.

Potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES, noua ofertă de cont curent încurajează operaţiunile prin intermediul canalelor alternative şi vine cu o serie de modificări în zona comisioanelor încasate pentru retragerile de numerar de la ghişeu şi de la ATM-urile altor bănci, dar şi pentru plăţile intra & interbancare la ghişeele băncii.

De asemenea, clienţii BCR vor beneficia de o ofertă simplificată de pachete de cont curent şi de servicii la preţuri competitive. Concret, un client va putea - începând cu luna decembrie a acestui an - să îşi deschidă un nou cont curent cu card de debit ataşat, emis instant, în mai puţin de 10 minute.

'Satisfacţia clienţilor noştri se află în centrul preocupărilor noastre şi de aceea venim cu această ofertă clară, simplă şi uşor de înţeles. Suntem cea mai mare bancă din România şi este parte din misiunea noastră să încurajăm românii să folosească serviciile financiare în fiecare zi. Mai mult decât atât, ne dorim să contribuim la schimbarea felului în care clienţii fac banking, prin stimularea utilizării cardurilor de debit şi, efectuării de operaţiuni prin Internet Banking. De aceea, am redefinit oferta noastră de cont curent şi tranzacţii, bazându-ne pe un principiu simplu: dezvoltarea şi reducerea costurilor operaţiunilor efectuate prin canale alternative şi creşterea costurilor pentru operaţiunile la ghişeu. Astfel, clienţii noştri vor câştiga timp, iar consilierii noştri îi vor ajuta să ia cele mai bune decizii pe plan financiar', a declarat Dana Demetrian, vicepreşedinte Retail & Private Banking, BCR.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe. BCR este banca numărul 1 în România după valoarea activelor (14,4 miliarde euro), după numărul de clienţi, dar şi pe segmentele de economisire şi creditare.AGERPRES

×