x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii MedLife a cumpărat integral divizia de servicii medicale Polisano

MedLife a cumpărat integral divizia de servicii medicale Polisano

04 Apr 2018   •   13:32
MedLife a cumpărat integral divizia de servicii medicale Polisano

MedLife a finalizat tranzacţia de cumpărare a pachetului de 100% de acţiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, consolidându-şi astfel poziţia de lider al medicinei private şi la nivelul regiunii Transilvania, anunţă, miercuri, furnizorul de servicii private de sănătate.

 

Potrivit unui comunicat, noua structură MedLife este reprezentată de 5 spitale mono şi pluridisciplinare; 7 laboratoare de analize; 8 clinici de mari dimensiuni care integrează şi departamente performante de imagistică medicală; 2 maternităţi şi un centru de fertilizare in vitro.

'Suntem foarte multumiţi să anunţăm încheierea acestei tranzacţii. Din acest moment, MedLife devine lider detaşat şi la nivelul regiunii Transilvania, cu peste 60 milioane de euro cifră de afaceri numai în această zonă geografică (...) Totodată, încheiem un ciclu de transformare a companiei într-o organizaţie naţională de anvergură ce poate acoperi multidisciplinar cea mai mare parte a serviciilor medicale de bază. Suntem convinşi că această dezvoltare a dinamizat întreaga piaţă de servicii medicale din România şi calitatea actului medical în sine', a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife.

Înfiinţat în anii '90, Polisano este primul grup complet integrat din domeniul medical din România, care include o serie de patru clinici cu laboratoare proprii situate în Bucureşti şi Sibiu, dar şi un spital privat - Spitalul European Polisano din Sibiu. Compania are în prezent peste 500 de angajaţi şi a înregistrat la nivelul anului 2016 o cifră de afaceri de circa 80 milioane lei.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. AGERPRES

×