x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Dupa o investitie de 700.000 euro, MedLife deschide o hyperclinică la Brăila

Dupa o investitie de 700.000 euro, MedLife deschide o hyperclinică la Brăila

22 Noi 2017   •   14:01
Dupa o investitie de 700.000 euro, MedLife deschide o hyperclinică la Brăila

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, continuă planurile de extindere şi deschide prima hyperclinică la Brăila, investiţie de 700.000 de euro, cu servicii integrate de ambulator, imagistică şi analize de laborator, arată un comunicat.

 

'Inaugurarea unei noi hyperclinici şi prima din Brăila, cea de-a 19-a din portofoliul MedLife, susţine planurile noastre de extindere şi dezvoltare naţională şi ne bucurăm că putem oferi pacienţilor o unitate medicală modernă, unde vor putea beneficia de servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde', a declarat Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al MedLife.

Hyperclinica MedLife Brăila se întinde pe o suprafaţă de 540 de metri pătraţi şi oferă pacienţilor servicii medicale multidisciplinare şi tratamente pentru 24 de specialităţi, între care neurologie, cardiologie, ginecologie, ecografie, pediatrie, gastroenterologie, ORL şi dermatologie. Noua unitate cuprinde sală de investigaţii gastroenterologice, un salon şi 14 cabinete medicale destinate consultaţiilor şi investigaţiilor clinice şi paraclinice. Echipa medicală este formată din circa de 60 angajaţi, medici şi personal de suport.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deţine 19 astfel de unităţi în Bucureşti, Arad, Timişoara, Galaţi, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov, Cluj şi Ploieşti.

MedLife operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală şi Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare 'M'.

Grupul MedLife a deschis, începând cu 2009, sau a achiziţionat 83 de unităţi medicale, noteaza agerpres.

×