x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Un nou CEO la Erste Asset Management Romania

Un nou CEO la Erste Asset Management Romania

21 Oct 2019   •   20:24
Un nou CEO la Erste Asset Management Romania
Sursa foto: Vali Mirea

Conducerea Erste Asset Management GmbH l-a numit pe Horia Braun-Erdei in poziția de președinte executiv (CEO) al Erste Asset Management România.

Horia Braun-Erdei (42 de ani) este un profesionist experimentat în managementul investițiilor, cu o carieră de 17 ani în industria financiară, din care 10 pe segmentul de administrare a fondurilor, ocupând de-a lungul timpului funcții de conducere în România și în Europa Centrală și de Est.

În prezent economist-șef al Băncii Comerciale Române, Horia Braun-Erdei a fost autorizat ca membru al Consiliului de Supraveghere al EAM România din februarie 2019. Dragoș Neacșu, până de curând CEO al Erste Asset Management România, se va dedica unor planuri personale.

Am dori să îi mulțumim lui Dragoș Neacșu pentru realizările și dăruirea arătate la Erste Asset Management România și îi urăm tot ce este mai bun în cariera sa viitoare. Sunt convins că venirea lui Horia Braun-Erdei de la BCR, partenerul nostru principal în România, ne-a adus în echipă o persoană cu capacități puternice de management și o viziune strategică clară pentru managementul activelor din România. Horia se va asigura că EAM România își va păstra drumul său de succes”, a declarat Heinz Bednar, CEO Erste Asset Management.

Schimbarea este preconizată pentru 1 noiembrie și este condiționată de autorizarea de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

×