x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Iuliana Tudor: Publicul, singurul în măsură să judece cu adevărat

Iuliana Tudor: Publicul, singurul în măsură să judece cu adevărat

de Sebastian S. Eduard    |    06 Oct 2011   •   21:00
Iuliana Tudor: Publicul, singurul în măsură să judece cu adevărat

• 'O data-n viata' intra in al 9-lea sezon. Asta este destul de mult, chiar si pentru TVR... 'A de­­­venit imaginea-simbol a postu­lui national de televiziune' scrie in fisa de prezentare din pagina TVR. Credeti ca acest lucru a avut loc exclusiv in lipsa Andreei Ma­­rin?

Iata... cel putin... o data-n via­­­ta, Televiziunea Romana darama in­­­­ca un mit... acela ca un produs de di­­­­vertisment nu poate rezista prea mult! 'O data-n viata' a castigat un pu­­­blic fidel, iar cifrele de audienta sunt constant bune! Cat priveste in­tre­­barea dumneavoastra, nu cred ca un statut e stabilit de raportari la exi­s­­­tenta sau absenta cuiva. Un om de televiziune e recomadat exclusiv de ceea ce face. Valoarea in meseria as­­ta e foarte usor de stabilit mai ales cand lucrezi numai in direct si totul es­te la vedere. Cred ca publicul ra­ma­ne in continuare singurul in masura sa judece cu adevarat. Iar in ceea ce ma priveste, oamenii care ma stiu de la inceput m-au sustinut si conti­nua sa o faca independent de existenta sau absenta unei alternative sau a alteia.

• Si, apropo. Cand spui Iuliana Tudor spui 'O data-n viata'. Si in­vers. Nu va temeti ca la un mo­ment dat 'stampila' sa fie pusa de­finitiv si sa fie o eticheta da­u­na­toa­re?

Li se intampla atat ve­detelor tv, cat si actorilor... Aso­ci­e­­­rea e fireasca si ma bucur ca nu­me­le meu se confunda cu un produs de ti­­nu­ta. Nu consider ca am a ma teme. Atat timp cat experienta mea in te­le­vi­­zi­une nu inseamna doar 'O data-n via­­ta', ci emisiuni de genuri total di­fe­rite in care am fost de­o­po­triva gaz­da si realizator, atat timp cat fac trea­­­ba asta dintr-o uriasa pa­si­une, ma indoiesc de faptul ca nu voi gasi re­­sursele necesare pentru a-mi conti­nua drumul. Nu am probleme le­gate de 'standarde' pe care le-am atins si de la care nu ma pot cobori, ci stiu ca poti avea satisfactii uriase re­a­lizand un simplu interviu, nu nea­parat un spec­tacol. Daca vrei si daca-ti place cu ade­­­varat meseria in in­tregul ei, poti fa­­ce diferenta pe orice gen abordat. Si fie­­­care 'stam­pila' poate fi stearsa cu un progres. Deci, daca dupa 'O data-n via­ta' ar fi sa am alta provocare pro­fe­­si­onala, ma voi lupta ca si aceea sa insemne ceva.

• Scandalurile din presa sunt masura notorietatii unei vedete?

In Romania si cred ca peste tot in lu­me un scandal poate lansa o... 've­de­ta'. Scandalul vinde. Important e, in­sa, ce urmaresti: promovarea activi­ta­tii profesionale, situatie in care per­soa­na respectiva se recomanda in spa­ti­ul public prin ceea ce face, sau pro­mo­varea excesiva a vietii personale si tot ce sta sub semnul controversei. Din­colo de asta, cred ca notorietatea nu are legatura neaparat cu valoarea profesionala a unui om.

• Stiu ca ati inceput sa co­lec­ti­o­nati piese muzicale. Una dintre ele apartine lui Andrei Tudor. Cand va fi gata albumul?

Venirea pe lume a lui Tudor m-a rupt de aceas­ta intentie. Exista o piesa si atat. Nu stiu daca voi continua acest proiect. Pana la urma vorbim de un hobby.

• Cum reusiti sa impacati statutul de vedeta tv cu cel de ma­mi­ca?

Foarte bine – avand grija ca Tudor sa aiba o buna parte din timpul meu, iar acest timp sa insemne exclusiv atentie indreptata catre el.

• Povestiti-ne despre micutul Cristian...

Nimic din ceea ce as spu­ne in cuvinte nu v-ar contura nici ma­car o vaga idee legata de ceea ce in­seamna Tudor pentru noi. Si ma re­fer la intreaga familie. E un copil do­rit, asteptat, iubit dincolo de puterea ori­carui cuvant!

• La un moment dat ati spus ca doriti pentru el un fratior sau o surioara...

Cum va fi sa fie…

• Recent l-ati avut invitat pe co­legul nostru Florin Cond­ur­a­tea­nu. Credeti ca daca ar fi avut un im­presar bun ar fi putut sa se afir­me in domeniul muzical?

La 'O data-n viata' a avut o prestatie sur­prinzatoare… Daca gasim im­presarul potrivit, schimbam Or­ches­tra Lautarii condusa de Nicolae Botgros cu redactia Jurnalul Na­tional... sub bagheta lui Con­du­ra­teanu... sau a lui Marius Tuca!

Actinunile cu impact social continua!
Pe langa cele doua ore de divertisment din fiecare vineri seara (ora 21:00), emisiunea 'O data-n viata' continua sa puna accent si pe componenta sociala a programului. Noutatea sezonului cu numarul 9 o constituie campania 'Copiii fac bine' realizata in par­te­neriat de catre Fundatia Scheherezade si Televiziunea Romana. Prin acest proiect ambitios ne propunem renovarea Spitalului de copii 'Sf. Maria' din Iasi, aflat in prezent intr-o stare critica de func­ti­onare. Este nevoie pe de o parte de refacerea cladirii, iar pe de alta parte de dotarea cu aparatura medicala de ultima ge­ne­ratie. Proiectul se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.

Iuliana Tudor despre campa­nie: 'O campanie adresata co­­pi­­ilor nu te poate lasa in­di­fe­rent, mai ales in timpurile pe care le traversam. Niciun efort nu trebuie sa fie prea mare pentru a ajuta un copil. Stim cu totii care este starea spitalelor din Romania si felicit Fundatia Scheherezade pentru activitatea dedicata moder­ni­za­rii spitalelor de copii din Romania. M-a onorat propunerea de a ma implica in acest proiect si va invit si pe dvs. sa ne fiti alaturi'.

Emisiunea 'O data-n viata' va transmite doua editii speciale dedicate campaniei, in da­te­le de 4 si 11 noiembrie, cu stran­gere de fonduri pentru Spitalul de copii 'Sf. Maria' din Iasi. Toti cei pre­zenti in cadrul acestor editii vor fi personalitati ale sce­nei publice, implicate direct in campanie.

Mai multe detalii des­-pre acest de­mers puteti citi pe www.tvr.ro/ oda­tainviata si www.iuliana tudor.ro.

×