x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Iuliana Tudor: “Visez mult! Şi cu ochii deschişi!”

Iuliana Tudor: “Visez mult! Şi cu ochii deschişi!”

de Dana Andronie    |    14 Mar 2013   •   09:57
Iuliana Tudor: “Visez mult! Şi cu ochii deschişi!”

Este un om loial, recunoscător şi optimist! Este mamă, soţie, om de televiziune. “O dată-n viaţă” revine pe micul ecran din 15 martie! Spre deosebire de sezoanele de până acum, în care provocările erau pentru invitaţi, acum va avea şi prezentatoarea Iuliana Tudor probe, care mai de care mai interesante. “Am emoţii, pentru că ele vor fi surpriză şi pentru mine. În prima ediţie, oaspeţi ne vor fi Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, iar al treilea nume este, decocamdată, surpriză”, spune Iuliana. 

■ Ce s-ar face Iuliana Tudor fără televiziune? Şi viceversa: ce s-ar face televiziunea fără ea?

■ După ce am intrat în povestea aceasta frumoasă pe care o trăiesc de vreo 14 ani, nu am îndrăznit să fac exerciţii de imaginaţie, întrebându-mă cum ar fi fost altfel sau ce o să fie mai târziu. Pur şi simplu, m-am bucurat şi mă bucur de privilegiile acestei profesii. Ştiu însă că nimeni şi nimic nu este de neînlocuit, aşa că Iuliana Tudor fără televiziune, ar merge mai departe într-o profesie din universul comunicării, iar televiziunea fără mine ar continua să fie ceea ce este şi astăzi: un miraj, un microb, o minune! 

■ “O dată-n viaţă” revine. Ce AŞI aveţi? Este o emisiune longevivă, iar publicul s-a învăţat să primească de la voi un program de o anumită ţinută. Mai aveţi ce arăta nou şi bun?
■ În perioada în care emisiunea a lipsit, am tot analizat formatul; dorul de public ne-a făcut să ne gândim la rubrici noi, la invitaţi interesanţi. Punând totul pe hârtie, ne-am dat seama că formatul nu s-a consumat încă, după 10 sezoane. Şi de aceea, am ales să mizăm pe reţeta de început, cea care ne-a menţinut atâţia ani între primele preferinţe ale publicului. Mai avem încă multe de arătat. Spre deosebire de sezoanele de până acum, în care provocările erau pentru invitaţi, acum voi avea şi eu probe, care mai de care mai interesante. Am emoţii, pentru că ele vor fi surpriză şi pentru mine. În prima ediţie, oaspeţi ne vor fi Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, iar al treilea nume este, decocamdată, surpriză.

■ Cum de a supravieţuit “O dată-n viaţă” recesiunii din TVR? S-au găsit bani pentru tot sezonul? Câte emisiuni vor fi?
■ Pot spune doar că, atunci când un produs este bun, destinul face astfel încât cei care muncesc cu pasiune să poată oferi programul respectiv oamenilor care şi-l doresc. În rest, cred că vor fi cam 11 ediţii, o oră, 23 de minute, 11 secunde... şi cât vom mai putea (râde)

■ Câteva amintiri din”O dată-n viaţă”... Fă o retrospectivă a sezoanelor reuşite, cu peripeţiile din culise, din faţa camerei...
■ Fiecare dintre cele 10 sezoane a avut momentele sale speciale. Printre invitaţi au fost campionii unei lumi întregi – mă gândesc acum la Nadia Comăneci, Ilie Năstase, dar şi campioni în lupta cu viaţa – sutele de cazuri sociale pe care programul acesta le-a ajutat direct. Am avut mari artişti alături de noi, oameni de afaceri, personalităţi pe care nu te aştepţi să le vezi altfel decât e imaginea lor publică. Nu nominalizez, pentru a nu se simţi cineva nedreptăţit, pentru că toţi, de-a lungul timpului, au făcut tot ce au putut mai bine pentru un spectacol excepţional. Am avut şi incidente: decorul a luat foc la propriu, animalele, pe care le-am folosit la probele practice, nu mai voiau să iasă din platou, Floarea şi Gheorghe - rămaşi fără costume în ziua emisiei e.t.c.

■ Când te-ai uitat ultima oară spre cer?
■ Azi-dimineaţă! Să văd dacă plouă... Şi, deasupra-mi, e un cer senin care-mi ocroteşte marile iubiri: copilul, bărbatul, profesia...
 
■ Mai visezi?
■ Mult! Şi cu ochii deschişi!

■ Iuliana Tudor este inteligentă, spontană, cu simţul umorului şi... continuă, te rog...

■... Iuliana Tudor este femeie. Este mamă, soţie, om de televiziune. Este un om loial, recunoscător şi optimist!

________________________________________________________
TVR 1 ■ “O dată-n viaţă” ■ Divertisment  ■ Vineri  ■ ora 21:00

×
Subiecte în articol: iuliana tudor