x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Jurnalista Corina Drăgotescu pleacă definitiv în America: Voi pleca în scurt timp. Pornesc la un alt drum (VIDEO)

Jurnalista Corina Drăgotescu pleacă definitiv în America: Voi pleca în scurt timp. Pornesc la un alt drum (VIDEO)

05 Oct 2012   •   11:00
Jurnalista Corina Drăgotescu pleacă definitiv în America: Voi pleca în scurt timp. Pornesc la un alt drum (VIDEO)

Corina Drăgotescu şi-a luat, aseară, rămas bun de la telespectatori, anunţând că va părăsi în scurt timp România pentru a se muta definitiv în Statele Unite ale Americii.

"Am viză de emigrare în SUA începînd de astăzi. Voi pleca în scurt timp ca să dau drumul la acte. Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea. M-am dus în America foarte des, de 12 ani merg de două ori pe an, cel puţin. Am văzut cu este să trăieşti într-o ţară în care vin oameni din toate locurile şi în care toleranţa înseamnă ceva. Aveam nişte vise, am trăit 20 de ani să-mi ating acele vise. După 30 de ani de muncă mă aşteaptă un anunţ al unui alt "domn Boc" care să-mi spună: nu avem bani să vă plătim pensia. Prefer să te duci în afară unde munceşti 10 - 15 ani, dacă Dumnezeu îmi dă sănătate, îţi depui bani de pensie sau pentru viitorul copilului şi reuşeşti să-i oferi o viaţă normală familiei pe care o ai. Pornesc la un alt drum", a mărturisit jurnalista Corin Drăgotescu, aseară, în emisiunea "Ultima Oră", la România TV.

×