x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Jurnalul Naţional ia primul premiu la Palermo

Jurnalul Naţional ia primul premiu la Palermo

de Marina Constantinoiu    |    26 Ian 2012   •   16:10

Anul acesta, Jurnalul Na]ional a participat la concursul jurnalistic “Sicilia, teritoriu mediteranean', promovat de Institutul Regional al Vinului din Sicilia, Italia, cu un reportaj despre insulele minore de langa Sicilia: Pantelleria, Favignana [i Mozia.

Concursul are menirea de a difuza in presa straina stransa legatura dintre productia enologica a Siciliei si istoria, traditia si cultura acesteia. O invitatie indirecta pentru turistii din toata lumea.

Tatiana Covor, autoarea articolelor, a primit premiul cu motivatia ca 'timp de trei saptamani, insertul de duminica al unuia dintre cele mai cunoscute ziare din Romania a sclipit de lumina siciliana. Cultura, gastronomia, vinul si irezistibila natura a insulei au incalzit inima romanilor, care stiu sa aprecieze aspectele frumoase ale Italiei'.

Presa locala a subliniat faptul ca patru dintre cele opt premii acordate (presa scrisa, radio-TV, fotografie, web) au fost luate de tari din Europa de Est: pe langa Rom~nia s-au aflat Polonia, Lituania si Serbia.

×
Subiecte în articol: italia media premiu sicilia jurnalul national