x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri La Antena 1 revin greii divertismentului

La Antena 1 revin greii divertismentului

de Cristiana Stamatescu    |    01 Mar 2012   •   21:00
La Antena 1 revin greii divertismentului

Primavara aduce la Antena 1 spectacol cum nu s-a mai vazut. Greii divertismentului revin pe micul ecran. Dan Negru, Mihai Bendeac si Catalin Bo­tezatu dau startul unor noi sezoane 'Plasa de stele', 'In puii mei' si, res­pectiv, 'Burlacul', iar Antena 1 pre­gateste pentru aceasta primavara un super show, un format in­ternational de succes.
Luna martie aduce la Antena 1 productiile care au facut deliciul a sute de mii de telespectatori sezoane de-a randul, dar si un nou format, lansat pe piata de divertisment chiar in 2011.

Prins in 'Plasa de stele'
De Martisor, Antena 1 le-a facut doamnelor un cadou cum nu se poate mai frumos. Ieri, cel mai bun baiat rau, Vladimir Draghia, a devenit protagonistul celui de-al treilea sezon 'Burlacul'. Personalitatea sa interesanta, dar si faptul ca a devenit in foarte scurt timp un sex simbol au determinat sute de fete sa se inscrie la casting. Dintre acestea, doar 20 au fost norocoase, astfel ca aseara telespectatorii au avut sansa sa le cunoasca.

Pe 6 martie, campionul divertismentului, Dan Negru, revine cu un nou sezon de farse, ale caror prota­gonist e posibil sa fie chiar el la un moment dat. Dupa ce a prins zeci de vedete la 'Plasa de stele', Dan Negru a devenit victima perfecta pentru o raz­bunare, si nu putine au fost vedetele care au declarat in repetate randuri ca isi doresc sa-i faca o farsa. Daca vor reusi sau nu, ramane de vazut in acest sezon. De asemenea, noul sezon 'Plasa de stele' le va aduce romanilor si vedete in­ter­na­tionale pacalite.

Mihai Bendeac le readuce romanilor comedia mai aproape. Serile de duminica vor avea din nou haz in compania actorilor de la 'In puii mei'. Pe 11 martie, Antena 1 lanseaza un nou sezon al emisiunii de satira, care promite sa tina aproape la fel de multi telespectatori ca si in sezoanele anterioare.

Dimineti cu Razvan si Dani
La jumatatea lunii martie, Antena 1 le aduce telespectatorilor vedete asa cum nu le-au mai vazut, intr-un super show in care muzica si actoria se impletesc. Patru femei celebre si patru barbati celebri din Romania vor trece prin transformari incredibile si li se vor prezena telespectatorilor intr-o ipostaza asa cum putini se gandeau ca i-ar putea vedea.

Aproape de telespectatorii Antena 1 raman si Razvan, Dani, Simona Gher­ghe, Dan Capatos, Mirela Boureanu Vaida si Gabriela Vran­ceanu Firea. In aceasta primavara, pu­blicul se va putea bucura in conti­nuare de emisiunile lor preferate. '’Neatza cu Razvan si Dani' le va in­ve­seli romanilor diminetile si in aceasta primavara, 'Acces Direct' ii va tine aproape de senzationalul ade­va­rat, 'Un Show Pacatos' ii va pune la curent cu mondenitatile, iar Gabi Fi­rea Show aduce in lumina reflectoarelor personalitati marcante ale Ro­maniei. Mireasa pentru fiul meu va fi mai imprevizibil ca niciodata. Se pot forma cupluri, iar altele se pot des­trama, conflicte izbucnesc la tot pasul, iar surprizele din partea echipei emisiunii nu sunt deloc putine.

×
Subiecte în articol: mass media