x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Liana Stanciu: „Îmi do­resc o droaie de lu­cruri frumoa­se şi sper din suflet că macar 50% din ele se vor îm­plini...”

Liana Stanciu: „Îmi do­resc o droaie de lu­cruri frumoa­se şi sper din suflet că macar 50% din ele se vor îm­plini...”

de Sebastian S. Eduard    |    01 Dec 2011   •   21:00
Liana Stanciu: „Îmi do­resc o droaie de lu­cruri frumoa­se şi sper din suflet că macar 50% din ele se vor îm­plini...”

Este decembrie, si, pentru al treilea an consecutiv, Magic FM devine 'Radioul lui Mos Craciun'. Playlistul este schimbat (aici au venit si ascultatorii cu propuneri). O data cu apropierea de Craciun, proportia dintre piesele internationale si colindele romanesti se schimba in favoarea celor din urma. Noi am stat de vorba cu Liana Stanciu. Evident despre acest proiect (professional) dar si despre cele de suflet…

A inceput un nou sezon din Radioul lui Mos Craciun (la 1 decembrie). Schimbari fata de ceilalti ani? Va fi mai frumos! In fi­e­care an facem in asa fel incat Ra­dioul lui Mos Craciun sa sune magic si sa implineasca tot mai multe do­rin­te. Suntem deja in al treilea an! Sunt schimbari de musica, de povesti, sunt mai multe si mai tentante premiile din tolba lui Mos Craciun. La capitolul muzica – sunt cantece de iarna in­ternationale pe care toti le fredo­nam cu drag si am pregatit si o mul­time de colinde romanesti. Este un post de radio pentru toata familia. Fie­care an este special, in fiecare an, Mos Craciun e altfel, asa ca, si anul acesta, Radioul lui Mos Craciun va fi spectaculos diferit. Veti descoperi ascultand Magic FM!

Esti in continuare de­za­ma­gi­ta de cum se face televiziunea in Romania? Da, sunt in continuare dezamagita, desi in ultima vreme am vazut mici schimbari in calitate, ceea ce imi da o oarecare doza de optimism pentru viitor.

In acest an, ca si in ceilalti, te-ai implicat puternic in aju­ta­rea Spitalului Marie Curie. De­ta­lii? Chiar in acest moment, 'Marie Curie' se renoveaza, Sectia Oncologie, de zi, etajul patru, si Sectia de ana­tomo-patologie, respectiv labora­to­rul spitalului, care va fi si dotat cu apa­ratura nou-nouta, achizitionata de noi cu ajutorul oamenilor si cu aju­torul unor sponsori spectaculosi care nu vor neaparat sa-si puna nu­me­le peste tot. Urmeaza o reabilitare si reutilare si mai ales renovare a blo­cului operator construit in 1980 de Ceausescu si in care nu s-a mai fa­cut mare lucru de 31 de ani. Dupa care urmeaza sa incercam sa extindem Sectia de terapie intensiva neonatala. Urmeaza sa facem – aici este marea noastra speranta – extinderea aceea pe care ne-o dorim: un corp nou, in care sa avem oncologie la nivel european. Sunt doua doamne doctor care vor merge la supraspecializare la Viena in 2012. Si, cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt multe chestiuni pe lista 'de facut' in anul care va incepe in curand. Multumim ca ma intrebati si multumim ca ma sprijiniti.

Ce vrei sa-i aduca Mos Nicolae fetitei tale, Teodora (care, apropo, am inteles ca e nascuta a doua zi dupa…) Da, Teodora e nascuta pe 7 decembrie, de Sf. Filofteia... Teodorei, evident, ii doresc sa-i aduca Mosul o tolba mare de sanatate, dar doresc sa-i aduca si un sistem educational inteligent si normal. Imi doresc sa traiasca intr-o Romanie in care oamenii sa fie bucurosi sau macar sa-si capete o doza de optimism. Imi doresc sa creasca intr-o tara in care sa nu-mi mai fie rusine sa deschid site-urile pentru ca sunt prea multe femei prea sumar imbracate. Imi doresc o droaie de lucruri frumoase si sper din suflet ca macar 50% din ele se vor implini.

×
Subiecte în articol: mass media