x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri LOCURI DE MUNCĂ. Toyota, Oracle şi Groupama, companiile cu cele mai multe joburi

LOCURI DE MUNCĂ. Toyota, Oracle şi Groupama, companiile cu cele mai multe joburi

de IncomeMagazine    |    02 Oct 2012   •   12:38
LOCURI DE MUNCĂ. Toyota, Oracle şi Groupama, companiile cu cele mai multe joburi

Toyota, Oracle, Groupama, Biofarm sau Armato Services sunt companiile care au disponibile în această săptămână cele mai multe locuri de muncă.

Constructorul de automobile Toyota a postat luni pe siteurile de profil opt posturi de ingineri care să lucreze în Belgia, printre care engineer suspension parts sau engineer chassis engineering. Printre cerinţele posturilor se numără experienţa între doi şi cinci ani sau masterat în domeniul ingineriei.

Armato Services, furnizor outsourcing, are disponibile 25 de posturi de customer service representative în oraşul Braşov. Candidaţii trebuie să cunoască limba germană la un nivel avansat şi să deţină abilităţi excelente de comunicare orală şi scrisă.

Printre responsabilităţile viitorilor angajaţi se numără preluarea emailurilor/apelurilor de la clienţii companiei, oferirea de informaţii şi consiliere clienţilor cu privire la serviciile companiei, precum şi promovarea produselor şi serviciilor companiei. În schimb, compania promite un pachet salarial atractiv şi dezvoltarea personală şi profesională.

Citeste AICI despre ofertele de munca

Citeste si
JOBURI ÎN STRĂINĂTATE: Vezi salariile oferite





×