x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Mirela Boureanu Vaida: "Timiditatea mi-a dat mult de furcă"

Mirela Boureanu Vaida: "Timiditatea mi-a dat mult de furcă"

de Anca Nicoleanu    |    16 Aug 2012   •   19:07
Mirela Boureanu Vaida: "Timiditatea mi-a dat mult de furcă"
● Jurnalul National: Nici nu se incheie bine actualul sezon al emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", ca urmatorul va lua startul. Totusi, unde ti-ai propus sa-ti petreci scurta vacanta? In Africa?
● Mirela Boureanu Vaida: Scurta vacanta, practic, s-ar putea sa nu existe. Nu va fi o pauza prea mare intre cele doua sezoane, iar in zilele ce le despart vor avea loc pregatirile finale. Sunt pregatita sa nu am vacanta nici vara aceasta. Cat despre Africa, visez cu ochii deschisi, probabil ca si destinatia asta la care m-am gandit spune multe despre nevoia mea de a ma pierde in salbaticie si libertate, fara telefoane si ceas desteptator.

● Cum faci fata disputelor verbale dintre soacre, fiii lor si posibilele viitoare mirese?
● Eu constientizez ca acolo sunt la serviciu. Imi repet asta de cate ori se intampla sa uit, si mi se intampla de multe ori, in ultima vreme, din cauza oboselii... Este ceea ce eu am ales sa fac si intru in emisiune pregatita pentru orice. Trebuie sa fac fata tuturor disputelor, sa gestionez situatiile conflictuale, sa destind atmosfera. E un exercitiu al mintii, dar care si mie, ca om, imi ajuta extrem de mult.

● Cum te deconectezi la iesirea din emisie?
● Sincer, ajung acasa, infierbantata de discutii si de temperatura de afara, ma demachiez, ma intind pe canapea si beau o bere rece. Ma uit la stiri sau ascult muzica. Pun mana pe o carte, imi sun parintii, ies in parc.

● Esti casatorita, deci ai si tu o soacra. Cum va intelegeti?
● Ne intelegem de minune. Suntem puse pe glume mai mereu ne tachinam. E adevarat ca nu ne vedem foarte des, dar avem o relatie stransa, mai degraba demna de doua prietene de aceeasi varsta, decat de nora-soacra.

● Canti pe scena Teatrului "Constantin Tanase" si pe cea a Teatrului de Opereta, dar si alaturi de formatia ta, Vaida Show Orchestra. Ce piese ai in repertoriu?
● Imi place muzica de toate felurile: folclorul, tangourile, muzica interbelica, jazzul, pop-rockul. Impreuna cu bandul meu (www.vaidashow.ro) facem adevarate petreceri peste tot pe unde mergem. Muzica este prima mea chemare, pe scena Revistei si a Operetei m-am format ca artist si ca om. Munca in echipa, repetitiile obositoare si frumoase, ridicarea cortinei, aplauzele de final sunt cea mai mare satisfactie a mea ca artist, si nu numai. Muzica imi da totul fara sa-mi ceara nimic. Imi plac la nebunie Maria Tanase, Edith Piaf si Shirley Bassey.

● Esti, de fapt, o timida. Ti-au scapat vreodata emotiile de sub control?
● Da, sunt timida. Nu fac niciodata primul pas in nici o privinta. Mereu astept sa primesc un semn in care sa cred, si asta e valabil in toate planurile, sentimental, profesional, social. Nu stiu de unde am timiditatea asta care mi-a dat mult de furca. Se spune ca acesta e apanajul neincrederii in sine, desi sunt un om hotarat si extrem de direct. Cat despre emotii, sunt artist. Ma sensibilizeaza puternic lacrimile oamenilor, discutia legata de parinti, dorul de casa. Mi-au scapat puternic de sub control chiar de ziua mea, cand ai mei colegi impreuna cu toti concurentii mi-au pregatit o emisiune-surpriza, cu si despre mine. Am plans toata emisiunea de emotii, de multumire, de caldura pe care am simtit-o in jur.

● Stiu, stai prost cu timpul. Totusi, cand ai la dispozitie cateva ore doar pentru tine, cum ti le petreci?
● Merg la sala. Orele de aerobic imi mentin tonusul, ma elibereaza de tensiuni, ma fac sa-mi mut gandurile. Ies cu sotul meu la plimbare in parc, la cina in oras sau la film. Merg cu prietenele la terasa. Fac repetitii cu bandul, cant!!!

×