x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Misiunile lui Itsy şi ale lui Bitsy în Galaxia Xarazon la Bookfest

Misiunile lui Itsy şi ale lui Bitsy în Galaxia Xarazon la Bookfest

29 Mai 2012   •   07:03
Misiunile lui Itsy şi ale lui Bitsy în Galaxia Xarazon la Bookfest

Chiar de Ziua Copiilor, vineri 1 Iunie 2012, la Bookfest (Complex Romexpo, pavilion C5) Radio ITSY BITSY si Editura Galaxia Copiilor (imprint al Grupului Editorial ALL), lanseaza seria de carti ITSY BITSY, cu primele doua volume de misiuni ale lui Itsy si ale lui Bitsy. Eroii Itsy si Bitsy ii asteapta pe parinti si copii cu amintiri din Galaxia Xarazon, surprize si autografe extraterestriale.

“Sunt foarte multi copii care au ascultat povestile cu cei doi eroi la radio. Sunt multi ascultatori care ne-au scris ca vor sa asculte povestile mai des si chiar sa aiba acces la ele oricand. De aceea, este o bucurie ca acum cei mici vor putea avea in biblioteca aventurile, mai ales ca vor fi publicate noi volume lunar in perioada urmatoare.' declara Nadia Tataru, Director General ITSY BITSY.

Galaxia Copiilor este un imprint nou al Grupului Editorial ALL, destinat copiilor. Cu un aer proaspat, editura Galaxia Copiilor aduce in atentia celor mici, dar si a parintilor, carti care surprind inocenta si bucuria copilariei. Prin cartile de colorat, cele de curiozitati sau prin simpatice carticele de buzunar, Galaxia Copiilor promoveaza atat autorii romani de literatura pentru copii, cat si noile titluri din literatura straina.

Informatii detaliate si imagini de la lansare vor putea fi vizionate pe www.itsybity.ro.

×
Subiecte în articol: mass media