x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Nae şi Vasile au bătut finala "Vocea României"

Nae şi Vasile au bătut finala "Vocea României"

de Cristiana Stamatescu    |    27 Dec 2011   •   11:17
Nae şi Vasile au bătut finala "Vocea României"

Umorul indragitilor Nae si Vasile a rasunat mai puternic decat vocile din finala talent show-ului "Vocea Romaniei". Aseara, la 21:16, peste 1.700.000 de telespectatori din mediul urban s-au amuzat cu momentele de senzatie ale indragitilor actori, petrecandu-si cea de-a doua zi de Craciun in compania lui Nae Lazarescu si a lui Vasile Muraru. Astfel, emisiunea "Craciun cu Nae si Vasile' s-a impus ca lider de piata la nivelul targetului urban.

Romanii au ales sa isi petreaca cea de-a doua zi de Craciun in compania indragitilor umoristi Nae si Vasile, in detrimentul finalei talent show-ului "Vocea Romaniei". Vocile invitatilor lui Nae si Vasile, printre care Irina Loghin, Fuego, Viorica si Ionita de la Clejani, Daniela Condurache, Voltaj, Anna Lesko si Andreea Banica, au rasunat in casele romanilor mai abitir decat cele ale finalistilor "Vocea Romaniei". Nu este prima oara cand "Vocea Romaniei" se claseaza pe locul al doilea. Supershow-ul "Plasa de stele" a surclasat, de asemenea, show ul celor de la Pro Tv.

Astfel, superprogramul prezentat de cei doi maestri intr-ale comediei, "Craciun cu Nae si Vasile" s-a impus ca lider de piata la nivelul targetului all urban, inregistrand un rating de 10,1 procente si o cota de piata de 20,5 %, in timp ce Pro Tv a inregistrat un rating de 8,3 procente si o cota de piata de 16,9%.

Peste 1.700.000 de telespectatori din mediul urban au urmarit aseara, la 21:16, momentul satirei politice dintre un deputat al puterii si unul al opozitiei, interpretata magistral de cei doi umoristi, Nae si Vasile, in timp ce Pro Tv a fost urmarit de aproape 600.000 de telespectatori. Romanii s-au putut amuza cu momentele de travesti, in "Divort in lumea mare', ce i-a prezentat pe Nae si Vasile drept un cuplu monden aflat in pragul divortului si confruntat, intre alte probleme si cu imaginea pe care o vor avea in presa, sau in "Jaf de Craciun', cand Vasile a fost angajata unei banci care va asista la un jaf cu totul si cu totul iesit din comun. Deghizat in Mos Craciun, Nae a fost un hot neobisnuit, ale carui metode de a pune in scena un jaf nu vor face decat sa starneasca hohote de ras.

Rand pe rand, cei doi mari actori au fost hoti, scriitori, colindatori, vanzatori, politicieni, reporteri, soti mondeni, Feti Frumosi si Mosi Craciuni. Au schimbat costum dupa costum si rol dupa rol, punand in scena numeroase secvente de senzatie care au facut deliciul publicului spectator, toate momentele starnind hohote de ras in randul telespectatorilor, in cea de-a doua zi de Sarbatoare.

×
Subiecte în articol: mass-media