x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Oana Turcu a născut un băieţel

Oana Turcu a născut un băieţel

de Cristiana Stamatescu    |    01 Aug 2011   •   12:25
Oana Turcu a născut un băieţel

Dupa o sedere de mai bine de doua saptamani la Viena, Oana Turcu Brancu a adus pe lume astazi, la ora 13.17, ora Romaniei, un baietel perfect sanatos, de 3,620 kg si 53 cm, pe nume Tudor Brancu Turcu.

Atat Oana, cat si Tudor se simt foarte bine. Nasterea a decurs fara nici un fel de complicatie pentru mamica si bebelus; singurele "complicatii' se pare ca le-a suferit Cristi Brancu. Vedeta Antenei2 a intrat cu Oana in sala de nasteri a clinicii Dobling din capitala austriaca si a stat la capul ei pana cand a venit Tudor pe lume. Apoi, pana la definitivarea operatiei de cezariana, Cristi Brancu si-a tinut baiatul in brate. "N-am avut in viata mea emotii mai mari! Emotii de tata, de viitor parinte, care abia asteapta sa-si stranga in brate copilul'

Oana si Cristi s-au cunoscut in ianuarie 2008, cand Oana a fost invitata la Agentul VIP, emisiunea Antenei2.

"M-am indragostit de ea in timp ce o intervievam in emisiune. Trei saptamani mai tarziu, ea prezenta alaturi de mine la Antena 2. Cele mai frumoase momente ale vietii noastre s-au desfasurat la Antena 2. In iulie 2008, am inceput emisiunea Confidential, cu care am avut succes. In octombrie 2008, am facut aici singura nunta din Romania, in studioul emisiunii. Apoi, povestea noastra de viata, de la sentimente la pasi importanti, s-a produs tot aici. De asemenea, aici, in martie 2011, am anuntat in premiera ca vom avea un copil. Si la aniversarea Antenei 2, din luna aprilie, Oana a anuntat ca vom avea un fiu. Deci, copilul nostru este copilul Antenei2, practic! Sau, ca sa parafrazez un slogan al statiei, Antena2 este (si) el!' – spune Cristi Brancu.

×
Subiecte în articol: nastere viena oana turcu cristi brancu baietel