x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Oferte fabuloase pentru Simona Halep. Doi giganți se luptă pentru sportiva noastra!

Oferte fabuloase pentru Simona Halep. Doi giganți se luptă pentru sportiva noastra!

02 Feb 2018   •   06:24
Oferte fabuloase pentru Simona Halep. Doi giganți se luptă pentru sportiva noastra!

Simona Halep va semna în curând cu noul sponsor tehnic. Românca de 26 de ani are două oferte foarte importante, ambele depăşind două milioane de euro pe an.

 

Cele două firme care luptă cot la cot pentru a obţine semnătura finalistei de la Australian Open sunt Under Armour şi New Balance. E de aşteptat ca Simona să ia o decizie în următoarele zile, chiar înainte turneului de la Doha (12 - 17 februarie).

New Balance reprezintă mai multe jucătoare, printre care Sorana Cîrstea, Nicole Gibbs, Heather Watson, Misaki Doi, dar şi cu canadianul  Milos Raonic. De cealaltă parte, Under Armour se poate lăuda cu fostul lider mondial, Andy Murray.

De notat e şi faptul că Halep va continua să se încalţe cu pantofi sport de la fostul sponsor tehnic Adidas. Asta cel puţin până când noua firmă îi va oferi o pereche de încălţări speciale.

Astfel se va încheia cât mai curând povestea legată de faptul că o jucătoare de valoarea ei nu are sponsor tehnic. Românca a fost primul numărul unu mondial care s-a prezentat la un turneu de Grand Slam în această postură. Antena 3

 

×