x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Oprah Winfrey părăseşte studiourile de televiziune, după 25 de ani de emisiune.

Oprah Winfrey părăseşte studiourile de televiziune, după 25 de ani de emisiune.

de Agerpres    |    26 Mai 2011   •   16:06

Oprah Winfrey si-a luat la revedere de la televiziunea americana dupa 25 de ani de interviuri-confesiuni pe canapeaua emisiunii moderate de ea. Emisiunea ei, la care au venit timp de un sfert de secol numeroase celebritati si care avea un public de 40 de milioane de americani in fiecare saptamana, a fost difuzata miercuri ultima oara, relateaza publicatia Le Point.

In aceasta emisiune, inregistrata in ajun in studiourile vedetei din Chicago, Oprah Winfrey a lansat un ultim mesaj telespectatorilor: 'Fiecare dintre voi are propria lui platforma' ca sa se exprime. 'A voastra se gaseste acolo unde va aflati. Este platforma voastra, cercul vostru de influenta, talk-show-ul vostru', a mai spus ea.
La 57 de ani, Oprah Winfrey este una dintre cele mai bogate femei din America, averea ei fiind estimata de revista Forbes in 2010 la 2,4 miliarde de dolari. Unii considera ca moderatoarea de culoare a schimbat felul in care-si vorbesc oamenii si a popularizat un interviu de tip 'confesiune'. Recomandarile ei in materie de carti au un efect spectaculos asupra vanzarilor.
Oprah Winfrey Show a inceput pe 8 septembrie 1986 pe canalul ABC. Ultima emisiune a avut numarul 4.561. Show-ul ei era urmarit in medie de 40 de milioane de americani si era difuzat in 150 de tari. Oprah Winfrey nu paraseste insa lumea televiziunii: ea a lansat pe 2 ianuarie propriul ei post pe cablu, botezat 'Oprah Winfrey Network', la care au acces 80 de milioane de familii americane.

×
Subiecte în articol: televiziune oprah winfrey