x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ora 21:24 a luat doi prieteni!

Ora 21:24 a luat doi prieteni!

de Dana Andronie    |    27 Ian 2013   •   19:38
Ora 21:24 a luat doi prieteni!

Dan Mihăescu a plecat din viaţă la aceeaşi oră la care a plecat şi prietenul lui, Toma Caragiu. Ora 21:24.
“Pesemne, acolo în ceruri e o vreme mai tristă, fiindcă Dumnezeu ia mereu de aici, de la noi, atâţia mari comici, care să mai înveselească atmosfera...
N-am să înţeleg niciodată de ce s-au grăbit ei spre moarte, lăsându-ne atât de singuri şi de trişti?, scria Dan Mihăescu pe blogul lui Mihai Bendeac, la dispariţia lui Nicu Constantin.
Nu o să înţeleg de ce şi el, Dan Mihăescu, s-a grăbit spre moarte... Mai avea multe de înfăptuit... “L-am ajutat pe nenea Dan să conceapă, să adune, cu ultimele puteri, patru show-uri de divertisment. Exact aşa cum se făceau în anii '60-'70. Era fericit ca un copil. Nu-i venea să creadă că poate face, în 2013, exact ce făcea cu Toma sau Bibanu. Am scris amândoi cu creionul, ne-am afundat în arhivă, am conceput totul ca şi cum ne-am fi întors în timp. Mi-a spus, la un moment dat, «Mişule, e bine că Românii au Talent. Dar să nu uităm că Românii au Artişti...». Aşa am numit aceste patru emisiuni: «Românii au artişti». Aşa cum i-am promis lui nenea Dan, voi filma alb-negru, cu aparatura de atunci şi oamenii care mai sunt în viaţă (inclusiv Doina Levintza, sper). Voi conduce, pe toată perioada filmărilor, o Dacie 1300 şi mă voi îmbraca precum în 1970. Altfel nu pot crea un show cu adevărat Vintage. Aşadar, în luna APRILIE, 4 show-uri precum în anii frumoşi”, a anunţat Mihai Bendeac pe facebook. Mişule, ai o responsabilitate uriaşă! Sper din tot sufletul să ai puterea şi înţelepciunea să-i faci faţă.

×
Subiecte în articol: dan mihaescu