x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Participare impresionantă a României la târgul SIAL Shanghai

Participare impresionantă a României la târgul SIAL Shanghai

16 Mai 2019   •   17:04
Participare impresionantă a României la târgul SIAL Shanghai

La târgul agroalimentar SIAL China, desfășurat la Shanghai în perioada 14-16 mai, au participat 16 companii românești. Acestea și-au prezentat produsele sub brandul de țară ”Romania, the Green Garden of Europe” în două standuri tip-insulă, desfășurate pe o suprafață totală de 180 metri pătrați, cu 12% mai mare față de ediția de anul trecut.

Locația s-a aflat în apropierea pavilioanelor naționale ale celor mai mari producători mondiali din domeniu, precum SUA, Franța, Germania, Spania, Polonia. Bugetul alocat expoziției a fost de circa 1,311 milioane de lei.

Participarea României cu pavilion național la expoziția din Shanghai a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprernoriat (MMACA) și Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR), membră a Federației Naționale ProAgro.

"Am fost mândru că reprezint România la SIAL Shanghai, în contextul creşterii componentei calitative a prezenţei naţionale, atât la nivel de imagine, cât şi ca mod de prezentare a ofertei companiilor. Aprecierea colegilor europeni la adresa prezenţei României, în contextul participării la programele de promovare din ultimii ani, reprezintă o recunoaştere a eforturilor comune realizate de APAR şi MMACA", a spus Ştefan Pădure, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR) şi vicepreşedinte al Federaţiei Naţionale ProAgro. 
 

Târgul din acest an a fost cel mai mare de până acum și s-a desfășurat pe o suprafață de 199.000 de metri pătrați, în 17 hale de desfacere. Au participat 4.300 de societăți din 65 de țări, iar 112.000 de vizitatori profesioniști au trecut pragul expoziției.

×
Subiecte în articol: IMM targ agroalimentare