x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Pentru o zi, redacţia Good Food se mută la Cluj!

Pentru o zi, redacţia Good Food se mută la Cluj!

14 Mar 2012   •   10:01
Pentru o zi, redacţia Good Food se mută la Cluj!

Echipa Good Food continua seria de evenimente “La masa cu Good Food'! in cadrul Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie. Pe 16 martie, echipa revistei Good Food isi da intalnire cu toti bucatarii de placere.

Vineri, 16 martie, intre orele 14-15, redactia Good Food te va incanta cu un aperitiv deosebit, costrini si anghinare, urmat de salata cu jambon, feta, masline si rucola, totul indulcit cu briose stropite cu lamaie. Daca v-am facut pofta, Cristina Mazilu, Adina Scortescu si Alexandra Trandafir te vor astepta la standul Good Food.

“Suntem foarte entuziasmati sa ajungem cu evenimentele BBC GoodFood si in tara. Cluj-Napoca este prima descalecare a redactiei in afara Bucurestiului si abia asteptam sa ne intalnim si cu alti oameni pasionati de mancare buna, savurata langa un vin atent ales. Mai mult, Cluj-Napoca este foarte efervescent in ceea ce priveste manifestarile culturale, asa ca festivalul ProVino completeaza foarte bine scena orasului' a declarat Cristina Mazilu, publisher BBC Good Food.

In plus, pe site-ul www.goodfood.ro, am pregatit un concurs prin care se pot castiga invitatii la eveniment si un kit de degustare de vin. Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici http://www.goodfood.ro/concursuri/provino.html sa ne spui care este reteta ta preferata din numarul Good Food de februarie, iar noi te premiem. Detalii despre intregul program Provino, gasiti pe http://www.provino.ro

La Provino iti aducem mancarea delicioasa alaturi de vinul bun!

Good Food este singura revista de gastronomie din Romania, o revista care te face sa gatesti din placere, si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera si povesti culinare apetisante numai bune de citit cand nu intri in bucatarie.

×
Subiecte în articol: mass media