x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii 345 de locuri de muncă în statele comunitare pentru români

345 de locuri de muncă în statele comunitare pentru români

19 Sep 2019   •   12:33
345 de locuri de muncă în statele comunitare pentru români

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă 345 de locuri de muncă prin rețeaua EURES România, după cum informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Cele mai multe sunt în Germania - 148 de posturi ajutor electrician, ajutor la curăţenie, bucătar, bufetier, cameristă, chef de partie, chef de rang, commis de rang, conducător tren mărfar, consultant IT, demichef de rang, dezvoltator software, electrician, fierar-betonist, îngrijitor persoane vârstnice în azil, instalator instalaţii sanitare, de încălzire şi gaz, instalator ţevi de apă şi gaz, junior chef/sous chef, lăcătuş, manager recepţie, manipulant de mărfuri, mecanic de proces - producţie muluri, mecanic maşini de prelucrare a plasticului, menajeră, operator excavator, operator stivuitor, ospătar, parchetar, pictor-decorator, preparator de îngheţată, recepţioner, specialist în confecţionare mobilă, specialist IT, sudor MAG, tâmplar, zidar.

Pe locul doi în topul ofertelor este Austria, cu 54 locuri de muncă, acestea fiind pentru posturi de electrician, faianţar, instalator sanitar şi de încălzire, lăcătuş mecanic în construcţii, operator CNC, reactJS frontend developer, stivuitorist, tâmplar producţie de mobilier, tâmplar de ferestre.

În Norvegia angajatorii au disponibile 42 de locuri de muncă, pentru electrician cu certificat DSB, mecanic auto, tâmplar/dulgher, tâmplar, tinichigiu auto, vopsitor auto.

În Olanda sunt 40 de posturi pentru culegători fructe, în Franţa 17 locuri de muncă, în Slovacia - 12, în Suedia 8, în Danemarca 7, în Irlanda 7, iar 5 locuri de muncă sunt disponibile în Polonia, 3 în Spania şi două în Slovenia.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro/eures, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din raza de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: locuri de munca